Sayfa 671/677 İlkİlk ... 171571621661669670671672673 ... SonSon
Arama sonucu : 5414 madde; 5,361 - 5,368 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    mendebur direğin pardon flamanın boyunu 31 e değdirmedi kerata
    düşünsenize birde onu çeker dururduk
    garantinin 150 olduğu ortamda 31 göstertmediler
    mendebur diyorum yatacak yerleri yok diyorum
    borsadan defolup gitmeleri lazım diyorum bana kızıyorlar
    alın size mal ortada soyguncu olduklarını anlamak için diğer bankalara bakın yeter
    neyse birileri çıkıp size tünelin sonu ışık görüyorum,
    direk flama boyu
    6 yıldır dava şöyle böyle deselerde biz uyarmaya devam edeceğiz
    sakın tuzağa düşmeyin para kolay kazanılmıyor dolandırıcıların ekmeğine yağ sürmeyin
    bu hissede olumlu konuşan kim varsa bu saatten sonra yatırımcı düşmanıdır benim nazarımda

2.  Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    garantinin 150 olduğu ortamda 31 göstertmediler
    mendebur diyorum yatacak yerleri yok diyorum
    borsadan defolup gitmeleri lazım diyorum bana kızıyorlar
    alın size mal ortada soyguncu olduklarını anlamak için diğer bankalara bakın yeter
    neyse birileri çıkıp size tünelin sonu ışık görüyorum,
    direk flama boyu
    6 yıldır dava şöyle böyle deselerde biz uyarmaya devam edeceğiz
    sakın tuzağa düşmeyin para kolay kazanılmıyor dolandırıcıların ekmeğine yağ sürmeyin
    bu hissede olumlu konuşan kim varsa bu saatten sonra yatırımcı düşmanıdır benim nazarımda
    aynen bende hala bundayım 45 bin lot thy 15 den sat buraya eee bizim gibi salaklar olmasa nasıl kazanacaklar ama beni esas kandıran rels oldu davayı çözdük çözüyoruz diyerek kandırdı öbür tarafta isteyecem bu tarafta istemeye gücümüz yetmiyor tabi öbür tarafta aynı yere gidersek

Alıntı Originally Posted by neobal Yazıyı Oku
    aynen bende hala bundayım 45 bin lot thy 15 den sat buraya eee bizim gibi salaklar olmasa nasıl kazanacaklar ama beni esas kandıran rels oldu davayı çözdük çözüyoruz diyerek kandırdı öbür tarafta isteyecem bu tarafta istemeye gücümüz yetmiyor tabi öbür tarafta aynı yere gidersek
    O Reis yıllardır Halk Bank tan iyi haberler gelecek diyor! Hop %5 prim sonrasında negatif kapanış! Yıllardır piyasayı manipüle ediyor! Koskocaman CB yalan söylemez diyen yatırımcılar hisseyle uzun ömürlü ilişki yaşıyor/yaşayacak!

bu senette de hem TL hem de USD bazlı ilginç bir sıkışma var ve bu sıkışmanın ne şekilde sonuçlanacağını gözlemlemek gerekebilir.. malsız çulsuz izlerken 26.72 - 54 aralığındaki destekler yakın takip edilecek.. kırılırsa 25.00 desteği aktif olabilir.. usd bazlı grafikte ise indikatörlere nokta atışı yapmış... 55 günlük leylak indikatör inişte de çıkışta da özenle kullanılmış.. tekrar denemek ister mi acaba..
    iyi çalışmalar..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

5. evet yine içerden bilgi alanlar malı boşaltıyor biz k ler reisaçıklama yapar diye bekliyoruz

yıl olmuş 2026 hala bu mendeburun davası dün verdiler gazı bugün tabana sürüyorlar
    söyleyince kızıyorlar arkadaş bir hisse 1000 defa bir şeyi satın alır mı
    hadi şimdi verin gazı

7.  Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    yıl olmuş 2026 hala bu mendeburun davası dün verdiler gazı bugün tabana sürüyorlar
    söyleyince kızıyorlar arkadaş bir hisse 1000 defa bir şeyi satın alır mı
    hadi şimdi verin gazı
    hisse 8 ay önce 13 tl idi, yazıyordun, hisse 25tl olmuş hala yazıyorsun, 8 ay sonra hısse 60 tl olur sen gene yaz.

8. Pazartesi günü ABD Yüksek Mahkemede ne karar vereceğine odaklı olacağız.

https://youtu.be/-H9NcCUGtJA?si=NMuTT1gjbRTdnniN

Pazartesi günü tahta hareketli olacağa benziyor…

Sayfa 671/677 İlkİlk ... 171571621661669670671672673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •