Sayfa 198/202 İlkİlk ... 98148188196197198199200 ... SonSon
Arama sonucu : 1615 madde; 1,577 - 1,584 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Kastrat Yazıyı Oku
    aksa'nın bu sabah 10:30da bir yatırımcı toplantısı olmuş sanırım. aramızda katılan yoktur diye tahmin ediyorum, en azından konuşulanlar hakkında bilgisi olan var mı?
    Pek iyi bir şey yok bilançoda gördüğüm kadarıla, tek iyi olan çok salmadan hissenin toparlanması, buralardan kapatırsa iyi, son 2 çeyrekte bir şeyler yapar mı o da sektöre bağlı, ona da daha çok var.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Pek iyi bir şey yok bilançoda gördüğüm kadarıla, tek iyi olan çok salmadan hissenin toparlanması, buralardan kapatırsa iyi, son 2 çeyrekte bir şeyler yapar mı o da sektöre bağlı, ona da daha çok var.
    Çok kısa dönemle, günlük fiyatlarla yargılamak bence çok yanlış.

Hepimiz AKSA'nın çok değerli bir hisse olduğunun farkındayız.

Örnek, MOGAN, dünyanın zararı var ama al, 3 sene bekle bak nerelere varacak.

Burada ortak sıkıntı enflasyon oranı, bekledikçe kaybediyoruz düşüncesi, haklılar ancak sabırlı olmak gerekiyor.

Keşke yapacak başka bir yol olsaydı.

3.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Çok kısa dönemle, günlük fiyatlarla yargılamak bence çok yanlış.

Hepimiz AKSA'nın çok değerli bir hisse olduğunun farkındayız.

Örnek, MOGAN, dünyanın zararı var ama al, 3 sene bekle bak nerelere varacak.

Burada ortak sıkıntı enflasyon oranı, bekledikçe kaybediyoruz düşüncesi, haklılar ancak sabırlı olmak gerekiyor.

Keşke yapacak başka bir yol olsaydı.
    Ondan hiç şüphe yok zaten, bu çeyrek pek beklemediğim bir rakam geldi, hiç yakıştıramdım daha doğrusu, sektördeki sıkıntı bitmedi daha, bunun ölüsü bile bu fiyatlarda olmamalı.

4. Dün yüklü alım yapmış holding.

19.08.2025 tarihinde Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş. payları ile ilgili olarak 9.88 TL-10.00 TL fiyat aralığından toplam 3.044.000 nominaltutarlı alış işlemi tarafımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş. sermayesindeki paylarımız19.08.2025 tarihi itibarı ile %39,6662 olmuştur.

5.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Dün yüklü alım yapmış holding.

19.08.2025 tarihinde Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş. payları ile ilgili olarak 9.88 TL-10.00 TL fiyat aralığından toplam 3.044.000 nominaltutarlı alış işlemi tarafımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş. sermayesindeki paylarımız19.08.2025 tarihi itibarı ile %39,6662 olmuştur.
    Haydi hayırlısı uzun yıllar sonra şirket ilk kez alım yaptı Lodrik in dışında, bu da iyiye işaret, bunun da etkisini borsada göreceğiz umarım.

6. Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7. Dow aksa tam kapasite çalışıyor bu en olumlu haber.

8.  Alıntı Originally Posted by karbon33 Yazıyı Oku
    Dow aksa tam kapasite çalışıyor bu en olumlu haber.
    Beni hayal kırıklığına uğrattı bu karbon işi, çok umut bağlamıştım ama bilançoda etkisini yeterince göremedim, belki bundan sonra olur.

Sayfa 198/202 İlkİlk ... 98148188196197198199200 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •