Sayfa 255/347 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305 ... SonSon
Arama sonucu : 2773 madde; 2,033 - 2,040 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Şuan yollardayım , hayrına biri klip atıversin. Nasıl kapattığının önemi olmaz sanırım bu seviyelerde. Ytd

Dinleyin ulan develer! İstanbulda en büyük benim. Baba takımınında haracını kestik, bize posta koyucak kimse kalmadı! Benim attığım dikişi kimse sökemez, o kadar!
    https://youtube.com/shorts/W9WTh6vFs...FlTgohTjjTqj-Q

Dün kimsede atacak hal kalmamış ben atayım bari. Bu yılın yeni zirveleri sebepli. Bu henüz başlangıç olmalı klipler için. Uzun zamandır da bunda klip atamamıştım. Arnavut votkamla eriği çalıştır uleyn kısmına henüz gelmedik.
    Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. İki yaz sezonundan beri, bende bir üçlü vardı düşman başına bir tanesi bu standart zaten.
    Bu yaz biraz yüzüm güldü. Diğer ikisi, iki yazdır sırtlasa az mutluyduydum.
    Bu tahtacı çok sinsi ama yeri geldi mi gözü görmüyor. Umalımda böyle devam etsin. Dünkü haberi aracı kurumlar bugün sabah paylaştılar, ne ilginç oysaki o haber yıllardır olan birşey.
    Acaba diyorum ki birilerine mesaj mı çakıldı hisseye dair.
    İlginç. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Neden o haberle mesaj mı verildi dedim, aynı haber her ne zaman paylsşıldıysa daha önce hissenin kafasına basmışlardı.
    İyi haberle basıp, kötü haberle şahlanma dönemi bitti mi ne? Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by orhanozzz Yazıyı Oku
    19.84 mu 21.26 mı? Her sey 20.06 ya baglı.
    Eyvallah hc noktalar için. Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Yıllık pivot seviyesi altında olan hisseler güçsüz konumda sayılır.
    Bu seviye 20.47 mavi olan.
    Dandanakan Hc nında müsaadesiyle geride kalmasın grafiği.
    Şimdilik iyi gidiyor tekne, ilk gün iskeleye bir göt attık ama olsun. Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Eyvallah hc noktalar için. Ytd
    Rica ederim, ben tesekkur ederim.

7. PETKM Yükselmeye Devam Edecek Mi? | Serdar Karakaş Yorumluyor 20 Ağustos 2025 | İnfo Yatırım

https://www.youtube.com/watch?v=lNSb7wZmg7s

8. Elalemin hissesi 1 günde tavan oluyor, bu 3 günde anca tavan yaptı toplayınca. Bizde anca sevindirik olduk, o derece yormuş yani. Ytd

Sayfa 255/347 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •