Sayfa 127/128 İlkİlk ... 2777117125126127128 SonSon
Arama sonucu : 1023 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - X

1. Enflasyonu yükseltenler sıralamasında sürekli esnaf, ev sahipleri falan suçlanıyor. Oysa esas oyuncu kamu zamlarıdır. Denetlenen ve düzenlenen fiyatlar diye uydurdukları '' GÜNCELLEMELER '' tüm toplumu ateş topu gibi yakıyor.

Toplum dediğimiz insan kalabalığı ise '' bana ne kardeşim , ben işime bakarım '' havasında. Taki kendi başına gelene kadar.....

Hacettepe Ünv. Onkoloji hastanesinde prof. MR istedi. Ücretsiz çektirmek için 6 ay sonraya sıra , ücretlide bile 32 gün. Dün MR çektirme randevusuna gittiğimizde 40 gün önce 2400 tl. olan çekim ücretinin 6150 tl. olduğunu veznede öğrendik. Enflasyonu azdıran hasta grubuna dahil olduk.

Gelebilecek kötü günler için para biriktirerek kayıt içinde tutan biz mevduatçılar '' kötü faizciler '' adeta potansiyel suçluyuz. Biriktirdiğimiz paradan zaten kazanırken tüm cukkalı vergiler ödenmişti. Şimdi de kümesteki hazır kaz olduk. İlaç alırken bile emekliden neredeyse 1/4 ücret isteniyor. Suriyeye kabul etseler gitmek isterim. Böyle yaşamak ağrıma gidiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Yazıyı okumadım ama aylık faizin yıllık bileşiğini yazmışlardır.
    Yeni moda bu şekilde.
    Stopajı da düşmüyorlar baya yüksek görünüyor bu şekilde.
    banka faizlerini de enflasyon hesaplaması gibi geçmiş 1 yıllık dönemi bir de bileşik hesaplayıp yazıyorlar doğru..

3.  Alıntı Originally Posted by bicycle Yazıyı Oku
    şu ortamda bu gubudik oranlarla TL de beklemek iyi cesaret işi. kahvaltıda yürek yemiş malkoçoğlu olmak lazım.
    aylık neti ~ %3 bile etmiyor.
    alternatif öneriniz nedir?

4.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    alternatif öneriniz nedir?
    TL olarak banka banka koşacağınıza arbitraj fonları: HDA, HEH - faiz mantığı gibi. Arbitraj.

Ben tamamen dolardayım neredeyse. Tavsiye ederim.

5.  Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    TL olarak banka banka koşacağınıza arbitraj fonları: HDA, HEH - faiz mantığı gibi. Arbitraj.

Ben tamamen dolardayım neredeyse. Tavsiye ederim.
    inceleyeceğim teşekkürler

6. Açığa satış yasağının kalkması arbitraj fonlarına olumlu etki eder diye düşünüyorum

7.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Açığa satış yasağının kalkması arbitraj fonlarına olumlu etki eder diye düşünüyorum
    Sn. Yuji - uzun süredir buralarda aktif değilsiniz. Yine gelmeniz memnuniyet verici. Bu konuyu da (short yasağının kalkmasının arbitraja etkisi) sizden öğrendim.

8. Döviz bazlı hangi fonları önerirsiniz.

Sayfa 127/128 İlkİlk ... 2777117125126127128 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •