Sayfa 827/973 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877927 ... SonSon
Arama sonucu : 7782 madde; 6,609 - 6,616 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    ZALİMLERİN öteki dünyada yanmasının
    bu dünyada zulüm gören insanlara ne faydası olduğu hala belli değil
    ....

Nietsche
    Kerem seni tahminen 2007 den beri okurum. Esasen kültürlü birisin. Fakat insan bazı soruları sadece sorarak değil, okuyarak cevaplayabilir. Örneğin senin sorunun cevabı çok basit. Bu dünya insan ömrü için sınırlı, 50 veya 100 yıl. Öteki dünyada ömür sınırı yok. Yani zalim sınırsız ceza görecek. Düşünsene ucu açık, sonsuza kadar. Ölmek veya yok olmak dahi tekrar imkanı olmayacak. Nietsche dışında da okunacak kaynaklar var.

zenginide fakiride.. sıradan vatandaşıda.. makam sahibide.. savcısıda dinlesin abey.

sonuna kadar izleyin.....
    biraz vakit ayırın.

tr yi bekleyen asıl tehlike... ara ara hep yazıyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=5bGiHuRSB-0

cehape kısmını geçebilirsiniz.. sıkıtı yoğ... çeteler ve uyuşturucunun geldiği nokta.

3. Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler tahliye edildi
    Beykoz Belediye davasında Beykoz Belediye Başkanı tutuklu Alaattin Köseler dahil olmak üzere tüm tutuklu sanıklar serbest bırakıldı

4. İmamoglu diploma davası 11 Eylül 'den
    12 Eylül 'e alınmış.

5. Bloomberg HT
    @BloombergHT
    ·
    5 Eyl
    Çaya yüzde 7.5 zam geldi, fiyatlar son 3 ayda yüzde 28 arttı

çalışana emekliye % kaç girdi ?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6. �� Muhbir
    @ajans_muhbir
    ·
    13d
    �� CHP lideri Özgür Özel: “Kemal Kılıçdaroğlu partinin başına atanırsa tanımayacağız, kalamazlar orada.

CHP genetiği buna izin vermez.â€
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Kerem seni tahminen 2007 den beri okurum. Esasen kültürlü birisin. Fakat insan bazı soruları sadece sorarak değil, okuyarak cevaplayabilir. Örneğin senin sorunun cevabı çok basit. Bu dünya insan ömrü için sınırlı, 50 veya 100 yıl. Öteki dünyada ömür sınırı yok. Yani zalim sınırsız ceza görecek. Düşünsene ucu açık, sonsuza kadar. Ölmek veya yok olmak dahi tekrar imkanı olmayacak. Nietsche dışında da okunacak kaynaklar var.
    İncil'de de öbür dünya yazıyor şimdi ben ona göre bugün kiliseye gideceğim ama bugün cuma Kuran'da da öbür dünya yazıyor o zamanda camiye gitmem lazım

Kerem bu dünya da bana acı vereni ben görmediğim halde öbür dünya masalı ile avutmak ne saçmadır demek istemiş

Şöyleki senin görmediğin bir sürü insan mutlu alemlere akıyor yada çöp konteynerininden yemek arıyor bunun sana bana ne faydası var

Amacım polemik yapmak değil Arap masallarından çıkın artık dindarlar bile artık dini kullanarak lüks içinde yaşıyor tarikatların altındaki araçlar oturdukları evler diyanet keza bla bla bla

Saygılar
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    terbezlerin var...

O zaman kutupta ki adam inançsız olmazmı bu kafa ile yada mantıken Araplar çölde olduğu için dahada inançlı oluyorlar ��
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 827/973 İlkİlk ... 327727777817825826827828829837877927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •