Sayfa 957/1001 İlkİlk ... 457857907947955956957958959967 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,649 - 7,656 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...26#post7081726

bedirricim , bu short squeeze ne menem bi olay ..sene başındaki epic momentumun gibin bi şey mi benim Amarihancam seninki kadar iyi değil de

12014
    şortu kapatmadıysan helal olsun
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    filistinde millet açlıktan birbirlerini yer hale gelmiş..

bunnar ( hamas liderleri ) dünyanın en zengin şehri katarda...

................................................

ibretlik birçok şey.

bunlar bizede geliyorlar arada duyduğumuz, itrail bizde de aynı şeyi yapabilir mi ne dersiniz, ya da yaparsa ne olur?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

bedrinin longunu reverse şort sonra reverse long yaptığını memati biliyor mu?
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

4.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    şunun cevabını veremeyenler ötmesin bağırmasın boşuna..
    son Cumhurbaşkanlığı seçiminde, seçime günler kala adaylığını açıklayan Kılıçdaroğlunun seçimi alamayacağını bildikleri halde ( DAĞDAKİ EŞŞEKLER YİNE BİLİYORDU ALAMAYCAĞINI ) neden sustu tüm CHP liler..İmamoğlusundan Özel ine sustular..
    cevap: YOK
    mal mal konuşmayın mandıracı gibi..parti işi bitti..
    buna rağmen İmamoğlu seçime 2.5 -3 yıl varken ben o zaman aday olmadım elimde fırsat vardı ama olmadım şimdi adayım derse ben inanmam hapisliğine..
    mal yerine koymayın kendinizi..
    İmamoğlunun fişini çektiler, içeri atarlar dediğimde hadi ordan muhabbeti yapılıyordu.
    Chp diye 1 parti kalmıyacak, silicekler piyasadan
    Yaz bunu bi kenara Karaduman dayu
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    bunlar bizede geliyorlar arada duyduğumuz, itrail bizde de aynı şeyi yapabilir mi ne dersiniz, ya da yaparsa ne olur?
    yapmaz...

zamanı değil..

neden yapamayacağını söylersem silivri yolu açık

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yapmaz...

zamanı değil..

neden yapamayacağını söylersem silivri yolu açık

[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]mesaj alınmıştır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...26#post7081726

bedirricim , bu short squeeze ne menem bi olay ..sene başındaki epic momentumun gibin bi şey mi benim Amarihancam seninki kadar iyi değil de

12014
    momentum verince hemen vincente geliyor hisseler daha da düştü diyor karaduman tarla çıkış fiyatıyla mal almak istiyordu..
    sindoma karadumanı bahçeye gönderiyordu..o dönemleri özledim..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

8.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    bedrinin longunu reverse şort sonra reverse long yaptığını memati biliyor mu?
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...55#post7081855

Ben bedirrinin sanal hareketleri ile ilgilenmiyorum ..yabancı bir terimin Türkçesini sordum sadece
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 957/1001 İlkİlk ... 457857907947955956957958959967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •