Sayfa 65/102 İlkİlk ... 1555636465666775 ... SonSon
Arama sonucu : 809 madde; 513 - 520 arası.

Konu: Viop LXVII

1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    ıren toplam hissem 1000 dolar bile değil. ben sp500 etf topluyorum düzenli. o da en yükseklerinde diyebilirsin ama uzun yıllar ortalama getirisi de döviz bazlı %12-20 olmuş benim etf in de. bu rakam bana yeter. bir yerde sonra yer yıl %3 etf satar emekliliğimin tadını çıkartırım.
    Yanlış anlama lütfen. O hesapları aynennnnnnnnn bir arkadaşım ile yaptım. EFT. Trump nisan da çıktı bir konuştu etti tarife falan. 30 dolar lık eft 20 dolara düştü. Arkadaş süper panik çünkü 50.000 euroluk vardı. Neyse topladı etti nasdaq falan bizim ki yüzde 3 zarara falan tüydü. Şimdi yine yan yan hisse bazlı al sat yapıyor işte.

IREN e baktım mesela 8 milyar dolar PD var total cirosu 500 milyon dolar EPS i eksi de. 16x ciro dan fiyatlanıyor. ABD şu aralar bi çılgınlık içinde. TR olsa sen bu kağıdı almazsın ama orada alınıyor falan işte. Ondan diyorum. Birşey çok yayıldı mı ben endişe ederim . 2021 bitcoin çılgınlığını hatırla. Metro bekliyorum adam yanında baktım grafik açık coin alıyo satıyo. Markete gidiyorum adam yüzüme bakmıyor coin takip ediyor koymuş bir ekran. Dedim bu işin iyice b.k çıktı. Demeye kalmadı 60.000 dolardan 22.000 dolarlara düştü bitcoin.Leş coinler falan yüzde 90 düştü.

2.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    oranın damına koyarız yakında
    Hisse bakıyorum tesla yada boeing biraz daha düşsün, ufaktan biriktircem
    Hamdım Piştim Yandım

3. Özgür özel dün KK seslendi chp kayyumla yönetilemez diye çık konuş dedi ses yok 14 de Ankarada büyük mitinge hazırlanılıyor ozamana kadar ses gelmezse ben özelin yerinde olsam ogun kk hakkında gerekeni yaparım.Millet aç şirketler zor durumda , ekonominin gidişatı ortada bunlar koltuk derdinde sonra biz milli yerliyiz boş hamaset yerli olan ülke böyle süreçten geçerken 2 sene önce bitmiş ysk onaylamış bir olayı gündemde tutup piyasalara bu kadar zarar vermez.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,013
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yatırım hesabı, Yurdışı hisse hesabı ve dolar hesabı açtın mı tamam, onlarda mobilden 1 tıkla açılıyor.
    Çılgın Türkler Yurdışı borsalarına geliyor, sıkı durun gafurlar
    vay arkadaş
    Burda ölüyü diriyi ….
    Gözünü dışarıya mı diktin reyiz

bir cisim yaklaşıyor ..dikkat et

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kendinizi kurtarın buralardan
    Herkesi çekicem suyuniçine
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...29#post7083629

*Bozkurt reyizz ..bizim üstat bedirri nerelerde yauv ..kaybettiği katırlarını mı arıyor

XU030YVADE ,11833 gördü

https://www.hisse.net/topluluk/showt...04#post7081904

https://www.hisse.net/topluluk/showt...76#post7083176

Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Yanlış anlama lütfen. O hesapları aynennnnnnnnn bir arkadaşım ile yaptım. EFT. Trump nisan da çıktı bir konuştu etti tarife falan. 30 dolar lık eft 20 dolara düştü. Arkadaş süper panik çünkü 50.000 euroluk vardı. Neyse topladı etti nasdaq falan bizim ki yüzde 3 zarara falan tüydü. Şimdi yine yan yan hisse bazlı al sat yapıyor işte.

IREN e baktım mesela 8 milyar dolar PD var total cirosu 500 milyon dolar EPS i eksi de. 16x ciro dan fiyatlanıyor. ABD şu aralar bi çılgınlık içinde. TR olsa sen bu kağıdı almazsın ama orada alınıyor falan işte. Ondan diyorum. Birşey çok yayıldı mı ben endişe ederim . 2021 bitcoin çılgınlığını hatırla. Metro bekliyorum adam yanında baktım grafik açık coin alıyo satıyo. Markete gidiyorum adam yüzüme bakmıyor coin takip ediyor koymuş bir ekran. Dedim bu işin iyice b.k çıktı. Demeye kalmadı 60.000 dolardan 22.000 dolarlara düştü bitcoin.
    mathias sen yabancı borsalara hakimsin yazdıklarına göre ben teknik olarak ıntel aldım önce 32 1 sene içinde ABD karışmazsa 52 yapıcam tahtayı
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

7. Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 38 kişi okumaktadır. (16 üye ve 22 ziyaretçi)

mert45, *Bozkurt+, akcay+, breakeven, Calibra, Ceomhs, editor, kubilayhan23+, loto, Mathias, nurettinduzenli, semih, sindoma53, TEK+, Tince, Valfranc

XU030YVADE , 11833-11975 gördü şimdi 11907

Dün akşam seansında 11949 kapattı uzlaşma 11963 idi.
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    mathias sen yabancı borsalara hakimsin yazdıklarına göre ben teknik olarak ıntel aldım önce 32 1 sene içinde ABD karışmazsa 52 yapıcam tahtayı
    Hakim değilim. Estafurullah. Sadece bende haziran gibi hesap açıp oynamaya başladım. Arkadaşla falan konuşuyoruz. Şunu sorduk. Grafik minare ABD borsalarında. Bizler girmişiz burada hisse alıyoruz satıyoruz. DOW 15.000 20.000 25.000 almamışız. 45.000 den ne alalım diye bakıyoruz. Bu işte bir gariplik yok mu dedi eleman. Yani. Sonra baktım pıtırak gibi yabancı yatırım kanalları açılmaya başlamış herkes DOW nasdaq maşallah . Misal sen 32 den INTEL almışsın 32 yi en son 2024 temmuz da görmüş bi haber bişi bi bilanço (herhalde) haşır 19 a kadar bir kaç günde düşmüş. Yani orada işler çok sert ve bizdeki gibi işlemiyor piyasalar. Çok iyi ING bilmek çok iyi takip etmek lazım. Misal google ın chrome yüzünden mahkemesi varmış Baktım sürünüyo google ALPHABET diye geçiyo. Mahkeme google dan yana karar verdi diye 12+ gapli açtı. Biliyor muydu takip ediyor muydun haberin var mıydı. Mesela. 5 dk lık TA yada 1 saat 4 saat likler güzel çalışıyor falan . SMCI takip ediyordum güzel de kazandım. 43 lerden 62 lere gelirden aldık sattık aldık sattık 19 dolar gidişin 14 dolarını falan yakaladım. Bilanço açıklayacak ben çekindim çıktım. Haşırt bir açıkladı 47 oldu sn ler içinde afterhours da.
    Hala da 43 44 lerde.
    Yani demem o ki bu iş çok yayıldı Herkes şimdi oralardan hisse alma derdinde. Aklıma 2021 bitcoin çılgınlığı geldi.

Sayfa 65/102 İlkİlk ... 1555636465666775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •