Sayfa 106/182 İlkİlk ... 65696104105106107108116156 ... SonSon
Arama sonucu : 1449 madde; 841 - 848 arası.

Konu: Viop LXVII

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Yani ilginç dün gece ankara merkezli 2 instagrqm sayfasında habere denk geldim . Bu sabah ayrıntıya bakayım dedim. Sanki haber buhar olmuş kimse birşey yazmamış hiçbir haber kanalında bilgi yok. İşin ilginci gece haberi verwn ankaradason dakika ve radyotrafikte de tek satır yok ilginç bi durum
    Ölüler var demiştiniz?
    Kimler acaba?
    Ankara’nın göbeğinde yaşanan bir olay.
    İlginç.
    Deli sorular.

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku

Adam diyor ki kaç milyar dolar bankadan transfer oluyor maliyenin bunu bilmemesi imkansız çünkü ben 5 milyon göndersem hemen soruyorlar

O zaman burada şunu anlıyoruz

Ya maliye mal haberi yok
    Yada suç ortağı hükümet

Bu durumda bu videoyu izleyen birinin suç duyurusunda bulunması durumunda ki zaten Timur soykan söylemiş re'sen soruşturma başlatılması gerekiyor

Yani kaçak göçek bir şey yok aslında suçluda belli

Sonuç günah keçisi aranıyor diyorlar ise yani kendilerine yine dokun durmuyorlar ise bunada ahaber izleyenleri şahit ise ve hala ses çıkarmıyorlar ise eeee bende adamın dinini kitabını sorgularım
    Kimse dini karıştırma demesin çünkü CHP ateist Akp müslüman demekli dinin gereği buymuş haa oy vermez savunma yapmaz iseniz o zaman susarım
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Köyde evi, kıyıda yazlığı olanlara kötü haber
    Ekim ayında yeni yasama dönemine başlayacak Meclis'e kapsamlı düzenlemeler içeren bir vergide adalet ve reform paketi sunulması bekleniyor. Geçtiğimiz yıl tartışmalara neden olan ve ikiden fazla evi olanlar için emlak vergisinde katlamalı artış öngören düzenlemenin yeniden gündeme alınacağı öne sürülürken, söz konusu değişikliğin gerçekleşmesi halinde köyde evi ya da yazlığı olan vatandaşların ödeyeceği vergide artışa gidilecek.

Acaba hırsızlardan da alacaklarmı

Timur Soykan ve Barış Pehlivan hakkında hapis talebi
    Bir televizyon programında söyledikleri sözler nedeniyle Timur Soykan ve Barış Pehlivan'a "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçundan 1 yıl 6 aydan 4 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Yok ya hırsıza hırsız demek suç olmuş biz neden bahsediyoruz

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Ölüler var demiştiniz?
    Kimler acaba?
    İlginç.
    Deli sorular.
    7 8 ölü var diyorlar, ilğinç olanı ölümlü haber, tık yok

6.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    7 8 ölü var diyorlar, ilğinç olanı ölümlü haber, tık yok
    seçimlerde de aynısı olacak, akşam muhalefet adayı %58 ile seçimi kazandı haberleri sabah kalktığımızda yerinde yeller esiyor olacak..

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Ölüler var demiştiniz?
    Kimler acaba?
    İlginç.
    Deli sorular.
    İlginç bi durum altından ne çıkacak merak ettim
    Deformasyonla mücadele merkezimizden bi yalanlama da yok
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Köyde evi, kıyıda yazlığı olanlara kötü haber
    Ekim ayında yeni yasama dönemine başlayacak Meclis'e kapsamlı düzenlemeler içeren bir vergide adalet ve reform paketi sunulması bekleniyor. Geçtiğimiz yıl tartışmalara neden olan ve ikiden fazla evi olanlar için emlak vergisinde katlamalı artış öngören düzenlemenin yeniden gündeme alınacağı öne sürülürken, söz konusu değişikliğin gerçekleşmesi halinde köyde evi ya da yazlığı olan vatandaşların ödeyeceği vergide artışa gidilecek.

Acaba hırsızlardan da alacaklarmı
    Arkadaşlar genel bir sorum olacak ben emekliyim üzerime iki daire var birtane olsaydı vergiden muaftı acaba birini eşimin üzerine yapsam normal satış gibi alım satım parası alınıyormu

Sayfa 106/182 İlkİlk ... 65696104105106107108116156 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •