Sayfa 634/637 İlkİlk ... 134534584624632633634635636 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 5,065 - 5,072 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1. https://www.ekonomim.com/ekonomi/oto...-haberi-843030

Otomotivde ABD kabusu!
    Aşınan rekabet gücü nedeniyle yeni siparişlerin durduğu otomotiv tedarik sanayicilerine, bir darbe de ABD'den geldi. Sektör temsilcileri, Türkiye'den ithal edilen çelik ve alüminyum içeren ürünlere yüzde 50 ek vergi getirilmesi nedeniyle otomotiv tedarikçileri için ABD'ye ihracatın durma noktasına geldiğini dile getirirken, hükümetten acil çözüm bekliyor.....

İşler nanay....YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,437
    Erken bir tespit olmuş gibi bunu ancak bilançoda görmek gerek .
    Bence 3. ve son çeyrek bilançolar son sözü söyler.

Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Yaşamanın en büyük engeli beklentidir.
    Iki fabrikayi birlestirip milleti beklenti icine soktu.O kadar dolari vardı kasasi doluydu ama hesap ters oldu!
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

3. Mental Yatırım Anıl geçenlerde bir videosunda bazı şirketler mevcut üretimlerini iyileştirmek daha iyi karlılık sağlayacakken, yapmasa daha iyi durumda olacak, yeni yatırım yaparak daha kötü sonuçlara yol açıyor. Bunu anlatırken galiba Egeen'den bahsediyor diye düşünmüştüm.

4.  Alıntı Originally Posted by SIMOVIC Yazıyı Oku
    https://www.ekonomim.com/ekonomi/oto...-haberi-843030

Otomotivde ABD kabusu!
    Aşınan rekabet gücü nedeniyle yeni siparişlerin durduğu otomotiv tedarik sanayicilerine, bir darbe de ABD'den geldi. Sektör temsilcileri, Türkiye'den ithal edilen çelik ve alüminyum içeren ürünlere yüzde 50 ek vergi getirilmesi nedeniyle otomotiv tedarikçileri için ABD'ye ihracatın durma noktasına geldiğini dile getirirken, hükümetten acil çözüm bekliyor.....

İşler nanay....YTD
    Sıkıntı yoh hocam,işler veya büyüme vs işimiz olmaz,yeterki bize %365.000 bedelsiz versin gerisi mühim değil.
    Temel veride neymiş,boş iş onlar,bedelsiz candır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,467
     Alıntı Originally Posted by REVENGE Yazıyı Oku
    Sıkıntı yoh hocam,işler veya büyüme vs işimiz olmaz,yeterki bize %365.000 bedelsiz versin gerisi mühim değil.
    Temel veride neymiş,boş iş onlar,bedelsiz candır.
    Bildiğimiz işi yapiyoruz bak tavan olmasi gereken Angut kagit yine durduruldu!Sasa bile milyar hisse dolasimda tavan bu kici kirik hisse ittire kaktira utanma belasina ancak yüzde 5!!!Haram zikkim olsun emegi gecenlere!
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

6.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Bildiğimiz işi yapiyoruz bak tavan olmasi gereken Angut kagit yine durduruldu!Sasa bile milyar hisse dolasimda tavan bu kici kirik hisse ittire kaktira utanma belasina ancak yüzde 5!!!Haram zikkim olsun emegi gecenlere!
    Hocam yanlış hatırlamıyorsam en büyük emek sizin kendinizin emeği olsa gerek.

7. Bu arada gideyimde bir hesap sorayım dersen ben sponsor olurum sana.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,467
     Alıntı Originally Posted by REVENGE Yazıyı Oku
    Bu arada gideyimde bir hesap sorayım dersen ben sponsor olurum sana.
    Ben yoruldum artık emekli oldum!
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 634/637 İlkİlk ... 134534584624632633634635636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •