Yarın CHP mahkemesi kararı var
Olumsuz karar cikarsa temkinli olun
Zira hisseler tepetaklak olur
Yarın CHP mahkemesi kararı var
Olumsuz karar cikarsa temkinli olun
Zira hisseler tepetaklak olur
her dalgalanmada spordan çıkıp bist hisselerine geçiyorum. çünkü spor hisseleri bu gibi durumlarda ters hareket ediyor. tecrübe ile sabit. yatırım tavsiyesi değildir.
40 milyon yuroluk el nesri ile 12 milyon yuroluk Onuaco arasındaki farkı gördük.
Daha önce yazmıştım,,el nesri satılmalı,yerine Onuaco alınmalı diye,,Ali Koç burda da yanlış yaptı.
Kazma adamlarla ne şampiyonluk görür,ne bir başarı gelir.
Maça gelince
10 kişilik Ts ye 2-3 fark atılmalı idi,,ama paldır küldür,doldur boşalt oyunla ancak şansa gol olabilirdi.
O gol de şansa geldi.
Takımda bir numara yok,eski tas eski hamam.
TS daha organize bir takım,11 kişi oynasalardı açık söyleyeyim Fenere kök söktürürdü.
Smaski sağda iyi oynadı,,Keremi de beğendim.Ama golcü kazmalarla top oynayamassın.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
ters köşe olduk![]()
Dava ertelenirse borsa ne olur?
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Fenerbahçe’nin Trabzonspor’u 1-0 yendiği maçın ardından Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in “Şike hâlâ devam ediyor†sözleri tartışma yarattı. Ali Koç sert yanıt verirken, kulüp hukuki süreç başlatılacağını duyurdu.
Kısa Dalga - Süper Lig'in 5'nci haftasında Fenerbahçe, ağırladığı Trabzonspor'u 1-0 yendi. Maçın ardından Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, karşılaşmadaki hakem kararlarıyla ilgili yaptığı paylaşımda "Şike hâlâ devam ediyor. Kaç kişiye karşı mücadele ettiğimizi bilemiyoruz. 20 dakika buz gibi gol iptal ve kırmızı kart. Yuh olsun ve yazıklar olsun. Her zaman en büyük Trabzonspor" dedi.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da şöyle yanıt verdi:
"Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı’nın ucuz kahramanlık uğruna hadsiz ve şuursuzca yaptığı açıklamalar, Fenerbahçe camiasını ve taraftarını hedef almış; 3 Temmuz sürecinde FETÖ kumpasına karşı sergilenen onurlu direnişi görmezden gelerek toplumu nefret söylemleriyle ayrıştırmaya çalışmıştır."
Bugünkü hisse performansına olumsuz etki ettiğini düşünüyorum bu haberin. yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri