Sayfa 214/216 İlkİlk ... 114164204212213214215216 SonSon
Arama sonucu : 1723 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1. Bugün tavan yapan hisselerin çoğunda ne bilanço var ne kar var ama tavan yapıyorlar anormal piyasa değeri olanlar var..Pkart hep ucuz kalmak zorunda sanırım birazda pahalı ol ne olacak sanki...

2. Kaç yıldır hissedeyim arkama yaslanıp birkaç gün arka arkaya keyifli yükseliş göremedim..link tektu kstur ismen hisselerinde güçlü trend görmek kısmet oldu bunda bu lot sayısına rağmen olamadı malesef..

3. Valla bu kağıdı buralarda tutan her kimse intahar ediyo sanırım aylardır buralarda bu fiyatlarda baskı valla anlaşılır gibi değil demek paraya ihtiyacı yok satmam buralardan boşuna beklemeyin abi

4. İnfo yatırım bir şeyler deniyor ama anlamadım

5. Oysaki lotumuz eskisinden daha fazla.

6. Hissede hayat yok aynı yerde gezip duruyor.. Tavan göstermiyorlar kimse gelmesin diye. Bugün tavan yapabilirdi.

7. Gözüme çarpanlar
    Türk ekonomi bankası (aracı kurum değil) yüklü mal alımıyla beraber hisse yukarı ivme kazandı. ( bankalar pozisyonlarını bilancosuna direkt kar zarar olarak yazdıgı icin olumlu gözüküyor)
    4 eylükle albatrosun malı alnusa virmanlandı.
    Eylül ayında info yüklü mal aldı satan kurum iş gibi gözüküyor.
    Satış tarafında lotlar kalınlaştı ama her ne hikmetse o kademelere gelindikçe emirler 10 bin 10 bin 5 bin 5 bin azaltılıyor
    Bir şeylere hazırlık yapılıyor gibi hissediyorum bakalım hayırlısı..

8. Aylardır 100 tl diyemedi...Bu hissede fiyatlama zor olmak zorunda mı bu kadar...Tahtacı biraz hisseye güç kuvvet ver...

Sayfa 214/216 İlkİlk ... 114164204212213214215216 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •