Sayfa 223/569 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323 ... SonSon
Arama sonucu : 4549 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: Viop LXVII

1. İlkeler (okumaya değer)
    Ray Dalio ne anlatıyor?
    Amacı, insanlara ilkelerini keşfetmeleri, yazmaları ve deneyim ve düşünme yoluyla geliştirmeleri için ilham vermek. Dalio, iyi ve deneyimle test edilmiş ilkelerin insanları daha iyi kararlara, daha fazla karşılıklı anlayışa ve daha üstün sonuçlara götürebileceğine inanıyor.
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

2. Eğer, uçak teknik bakımınız yeterli- yer hizmetleriniz iyi ise, Havacılık sektörü günümüzde minibüs veya otobüs firması işletmek kadar basitleşti.
    Tahminen 1 uçak - 4 pilot-20 kabin görevlisi ile hizmet veriyor.

TRUMP daha önceki Erdoğan'ı karşısında bulamayacak.
    4-5 senede çok şeyler değişti.
    Ne derse evet diyecek, belki konuşmaları anlamayacak. Onun adına yardımcıları cevap verecek..

DEMANS belki bir gün bizimde başımıza gelebilir..??
    BIDEN gibi olmadan piyasadan çekilmeyi bilmeli..!!

Daha fazlasını yazmaya da gerek yok.. TV'de görüyoruz..

4.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Bugün yoğundum işlem yapmadık..İyi kazandın gecelere akabilirsin..Kaybedenlerin parası da tabi ki Bozkurt’a gider..
    Bu işlerin raconu, piyasaya ters poz açmayacan yohusa er yada geç alırım paranı
    Krallarda kaybeder
    Hamdım Piştim Yandım

5. SPK, Yatırımcı İlişkileri Çalıştayı düzenledi

- SPK Başkanı İbrahim Ömer Gönül: - "Şeffaflık, piyasaların can damarıdır. Bilginin zamanında, doğru, eksiksiz ve herkesle eşit şekilde paylaşılması, piyasa bütünlüğünün olmazsa olmazıdır"

İSTANBUL (AA) - Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, "Şeffaflık, piyasaların can damarıdır. Bilginin zamanında, doğru, eksiksiz ve herkesle eşit şekilde paylaşılması, piyasa bütünlüğünün olmazsa olmazıdır." ifadesini kullandı.

SPK'den yapılan açıklamaya göre, Kurul himayesinde düzenlenen "TÜYİD (Yatırımcı İlişkileri Derneği) Yatırımcı İlişkileri Çalıştayı" sektör temsilcilerinin katılımıyla İstanbul'da gerçekleştirildi.

Açıklamada çalıştayın açılışındaki konuşmasına yer verilen SPK Başkanı Gönül, sermaye piyasalarının geleceği için son derece önemli gördüğünü belirttiği çalıştayda bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

SPK olarak temel misyonlarının şeffaf, adil, istikrarlı ve verimli işleyen bir piyasa düzenini tesis etmek olduğunu vurgulayan Gönül, "Bu yolculukta en değerli ortaklarımız, bu salondaki sizlersiniz. Yatırımcılarla kurduğunuz güven köprüleri, piyasamızın itibarını ve derinliğini doğrudan etkilemektedir." diye konuştu.

Gönül, kurumsal yönetişimin, şirketlerin sürdürülebilir büyümesinin köşe taşlarından birisi olduğunu, bu doğrultuda, Kurumsal Yönetişim Tebliğinde önemli güncellemeler yaptıklarını belirtti.

Gönül, "Şeffaflık, piyasaların can damarıdır. Bilginin zamanında, doğru, eksiksiz ve herkesle eşit şekilde paylaşılması, piyasa bütünlüğünün olmazsa olmazıdır. Yatırımcının korunmasına çok önem veriyoruz. Bireysel yatırımcı sayısının artışıyla birlikte, bu alandaki sorumluluğumuz daha da arttı. Yatırımcıların haklarını koruyan, onları doğru şekilde bilgilendiren ve yatırım kararlarını daha rasyonel almalarını sağlayacak düzenlemeleri hayata geçiriyoruz." açıklamasını yaptı.

Kamuyu Aydınlatma Platformunun (KAP) dünyada örnek gösterildiğine dikkati çeken Gönül, KAP'ta bilgi açıklamalarının sadece zorunlu olduğu için yapılmamasını ve yatırımcıyı şaşırtan sürpriz açıklamalardan kaçınılmasını tavsiye etti.

Gönül, piyasayı öngörülebilir kılmanın, güven inşa etmenin en temel yolu olduğunu kaydederek, "Şirketleriniz, yatırımcılarınıza yönelik anlaşılır, şeffaf ve eğitici içerikler üretmeli, onları ürünleriniz ve riskler konusunda bilinçlendirmelidir. Borsadaki tüm şirketlerin yatırımcı ilişkilerine son derece önem vermelidir." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak : Anadolu Ajansı

IŞIK ÖKTE serbest bırakılmış..
    Diğer 13 kişi tutuklanmış.
    POLEN Nihat isimli , 2 ila 5 milyar usd serveti olduğu yazılan şahıs tutuklanmış demek ki.

Borsada fazla işlem yapan bir arkadaşıma sordum ..
    O da BOFA da piyasanın içinden geçen şahıslardan biri olduğunu söyledi, Nihat isimli dolandırıcının..

Diğeri kim ? 2 isimden bahsediliyordu.. BOFA makinalarını çalıştıran ..

Portföy yöneticisi arkadaşımın oğlunun da tutuklandığını sanıyorum. İsimler henüz açıklanmadı.
    Arkadaşımın oğlunun da yaşantısı ve aldığı daire ve arabalar dikkatimizi çekiyordu..
    Bu kadar kısa zamanda bu servet!!!

Pazartesi için
    TAVHL;GARAN ve BIMAS vadeli için açılışta gider diye %5 ile %7 yukardan satış yazdım..(Elimde olan)
    Böyle zamanlar az bulunur..

ALFA TRADER ,Donnelly der ki,
    Trade masasında işlemleri takip ederken çok sevinçli olanları, aşırı hoşnut tepki verenleri takip ederdim..
    Ve onun arkasından hemen satış işlemi girerdim..

Bir TRADER'a warren buffet örnek olamaz ve tavsiyeleri dinlenmez..
    Dakikalar içinde kazanç/zarar yazdığımız işlemlerde, uzun vadeli bir hisse yatırımcısını örnek alıp, işlem yapamazsın..

reza zarrab ... göya - hayat hikayesi adı altında. belgesel veya dizi türü netflix ile anlaşmış.

belgesel türü ise konu 17-25 aralık olabilü. böylelikle bir arab gencinin bizimle nasıl kafa bulduğunu tüm dünya izlemiş olacak.

...................

trump ile bunun dışında ne görüşürler bilmem.

.............

bize ne kadar girecek onu şimdilik bilmiyoz.

...

pazarlık sonrasına bakcaz.

Sayfa 223/569 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •