Sayfa 769/782 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779 ... SonSon
Arama sonucu : 6255 madde; 6,145 - 6,152 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1. Küçük bir sitemim de "Benim oyumla çoban ın oyu bir mi ?"diyen AYSUN KAYACI ya
    Bugün itibari ile 8.sene de de şampiyonluk gitmiş görünüyor ve buna rağmen A.K 12.xxx oy aldı...
    A.K a oy verenlerin çoğuda iyi eğitimli,hali vakti yerinde,bu hayatta bir yerlere gelmiş kalbur üstü insanlar....
    Dile kolay 12.xxx iyi eğitimli insan....
    8.yılda da giden şampiyonluğa rağmen A.K un bu kadar eğitimli insandan nasıl oy alabildiğini açıklamasını isterdim AYSUN KAYACI nın?

saygılar/ başarılar.....
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

2. Fener iddada iki haftadır güzel kazandırdı
    Geçen haftaki 1/0 200 e 4800aldim
    Bugünde 2/0 3700 verdi 🤣🤣

3.  Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    Üstat tecrübe ile sabittir spor hisselerinde her değişim hisseye prim yaptırmıştır. bunun istisnası hiç olmadı. ben dedim iki tavan sen de üç tavan. yatırım tavsiyesi değildir. ama sonra ele verirler yine bununda bilincinde olmak lazım.
    Tecrübelerini gözden geçir dostum en son başkan değiştiğininde fener hisseleri %70 da düştü

4. nasıl düştü üstat ali koç geldiğinde hisse tavan tavan gidiyordu hangi başkandan bahsediyorsun yahu ?

5. sadettin saran bu sene şimdi şunu söyleyecek ve sonuna kadar da haklı. bu kadroyu ben kurmadım bu teknik direktörü ben getirmedim diyecektir. dolayısı ile bu sene feda senesi olacak bence. şampiyonluk büyük sürpriz olur ama bu hissenin yükselmesinin önünde bir engel değil. yatırım tavsiyesi değildir.

Selam herkese oncelikle yeni yonetimden ilk beklentim veya basarili olup olamayacagina karar verecegim ilk konu kadronun oturmasi nerdeyse ismail kartal donemi haric hic bir donemde oturmus bir kadromuz yoktu.

Yeni hocada her macta yeni kadro denedi bugun de devreden sonra ne yapti kimse anlamayamadi.

Skor basarisizligin 2. Temel sebebi futbolculara orta acmayi yasaklasinlar ya da sinirlandirsinlar boy ortalamamiz uzun diye her pozisyon ortaya harcanmaz ki !!! İnanilmaz bir ozguvensizlik bana gore teknik yonetiminin dolayli olarak ana yonetimin bu konuya da el atmasi gerekiyor.

Bu hafta hersey netlesir bence cunku sadettin baskan futbolu kime teslim edecek, mhy i kadro disi birakacak mi ( mac gunu adam secime oy kullanmaya gidiyor saka gibi ) bu td le devam mi edecek mazbatayi aldıktan sonra 3-5 gun icinde bu hareketleri cizmez finansal ve hakem yapi konularina girerse hepimize gecmis olsun yok girmez yeni anlayis sokarsa gs nin sampiyonlar liginde icinden gecerlerken bir hava yakalayip o kotu gunleri geride birakariz yok ayni tas ayni haman devam edecekse artik taraftarda pes edecek gibi görünüyor.

Bu arada ali kocu tek basina deviren hbk i tebrik etmeden de gecemeyecegim sadettin baskanin da ona da mutlaka bir görev vereceğini dusunuyorum

Selamlar

7. ��ï¸Serdar Ali Çelikler: "Zagreb maçı sonrası Tedesco gider. Yeni başkan Aykut Kocaman’ı getirir. Devin Özek de gider.

Lig bitti zaten. Pazartesi Galatasaray kazandığı anda bitiyor olay…"

doğru söze ne denir.....

Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    ��ï¸Serdar Ali Çelikler: "Zagreb maçı sonrası Tedesco gider. Yeni başkan Aykut Kocaman’ı getirir. Devin Özek de gider.

Lig bitti zaten. Pazartesi Galatasaray kazandığı anda bitiyor olay…"

doğru söze ne denir.....
    Su an bunu soylemek icin cok erken bu cumle bir tek gs e yarar.

Sayfa 769/782 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •