Sayfa 770/782 İlkİlk ... 270670720760768769770771772780 ... SonSon
Arama sonucu : 6255 madde; 6,153 - 6,160 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    nasıl düştü üstat ali koç geldiğinde hisse tavan tavan gidiyordu hangi başkandan bahsediyorsun yahu ?
    Grafiği aç bak dostum seçim ertesi gününden sonra %72 düştü

2.  Alıntı Originally Posted by kxsr Yazıyı Oku
    Su an bunu soylemek icin cok erken bu cumle bir tek gs e yarar.
    bir icraat yapması lazım, taraftar bunu bekler. yoksa ali koçla aynı şeyleri yapıp farklı sonuç beklemek ahmaklık olur. aynı teknik direktör, aynı oyuncular eeee ne anladım bu işten. bence tedesco önümüzdeki hafta bir daha kötü sonuç alırsa bye bye. ayrıca avrupa maçı var galiba. sarandan beklenti büyük mutlaka bir şeyleri değiştirmek zorunda. yoksa çabuk yıpranır ve kuyruğuna teneke bağlar gönderirler.

Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    bir icraat yapması lazım, taraftar bunu bekler. yoksa ali koçla aynı şeyleri yapıp farklı sonuç beklemek ahmaklık olur. aynı teknik direktör, aynı oyuncular eeee ne anladım bu işten. bence tedesco önümüzdeki hafta bir daha kötü sonuç alırsa bye bye. ayrıca avrupa maçı var galiba. sarandan beklenti büyük mutlaka bir şeyleri değiştirmek zorunda. yoksa çabuk yıpranır ve kuyruğuna teneke bağlar gönderirler.
    Kesinlikle yapmali, yapacaktir da yoksa baska bir hbk çıkar tenekeyi bağlarlar. Ayni asit aliye yapildigi gibi.

İlk etapta bekledigim icraatlar td ustundeki yoneticiler yoksa 300 m luk takimin 10-100 milyonluk takimlara yenilmesi sadece td ve futbolcularla aciklanamaz.

4. düşmüş gerçekten dostum şimdi baktım. bakalım senin dediğin yarın gerçekleşecek mi ? veya istatistikler yarında aynı mı çalışacak ? ben şunu söyleyeyim son olarak sana. yarın seni çatıda bekliyorum bugünkü maçta puan kaybetmek biraz karizmayı çizmiş olabilir ama farketmez. yarın çatıda çayımızı içeceğiz Allahın izniyle. yatırım tavsiyesi değildir.

5. ��ï¸ Aykut Kocaman: Sadettin Bey'in teklifi ile ilgili yazılı bir açıklama yapmıştım. Teknik direktörlüğe devam ediyorum ama kendi çalışma şartlarımı oluşturabileceğim bir yer olursa devam etme amacındayım.

devin özek mi ne karın ağrısı ne de todesco anında gönderilmeli. aykut kocaman ve volkan demirel takımın başına getirilmeli. mert hakan yandaş gibi oynamadan yalandan komutan bozuntuları acilen takımdan temizlenmeli.

6.  Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    düşmüş gerçekten dostum şimdi baktım. bakalım senin dediğin yarın gerçekleşecek mi ? veya istatistikler yarında aynı mı çalışacak ? ben şunu söyleyeyim son olarak sana. yarın seni çatıda bekliyorum bugünkü maçta puan kaybetmek biraz karizmayı çizmiş olabilir ama farketmez. yarın çatıda çayımızı içeceğiz Allahın izniyle. yatırım tavsiyesi değildir.
    Benim dediğim değil ben bir önceki seçimde olanı yazdım sen 3tavan dediğin için.

Ben hala Ali Koç gitmesini olumsuz bulanlardanim
    Kısasa bakmıyorum olaya para sponsor desteği gidecek. Birde intikam için elindeki hisseleri satarsa ciddi sıkıntı

7. Bu haftaki hareket çok önemli.Eğer tavan tavan giderse diğer sporlar da buna ayak uydurur herkes kazanır…

8. yok be üstat intikam mintikam komik şeyler bunlar. adamın açıklamalarını ben samimi buluyorum ne demişti ? bundan sonra birlik beraberlik zamanı. yapılara karşı birlikte savaşacağız. düşmanı içte değil dışarıda araycağız. bunlar belki hamaset sözleri denilebilir ama yinede güzel. aynı şeyi geçen sefer aziz yıldırımda söylemişti. bence bugün hisseye olumlu yansıyacaktır. yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 770/782 İlkİlk ... 270670720760768769770771772780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •