Sayfa 771/782 İlkİlk ... 271671721761769770771772773781 ... SonSon
Arama sonucu : 6255 madde; 6,161 - 6,168 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    yok be üstat intikam mintikam komik şeyler bunlar. adamın açıklamalarını ben samimi buluyorum ne demişti ? bundan sonra birlik beraberlik zamanı. yapılara karşı birlikte savaşacağız. düşmanı içte değil dışarıda araycağız. bunlar belki hamaset sözleri denilebilir ama yinede güzel. aynı şeyi geçen sefer aziz yıldırımda söylemişti. bence bugün hisseye olumlu yansıyacaktır. yatırım tavsiyesi değildir.
    Bank offff takip edin 8.5 milyon lot aldı açılışta yukarı sürüp çakar diye düşünüyorum
    İlk defa bu kadar yüklü girdi

2. neredeyse eksi açacaktı ama hala kuvvetli umudum var. tahta sağlam görünüyor. yatırım tavsyesi değildir.

3. millet kumar makinesinin kollarına asıldı resmen, bu ne ya

Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    millet kumar makinesinin kollarına asıldı resmen, bu ne ya
    Beraberlik bütün hesapları bozdu.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Bofa satıyor.3 milyon oldu.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

6. Dün sosyal medya tavanlar serisi diye çok gazladi milleti piyasa benim gibi olumsuz düşündü ki 12.62 kadar verdiler bank of 3 milyon zararına sattı
    Hepsini verecek gibi 8.5milyon adet

7. 3.4 oldu zararına devam

8. Biz dedik hisseler Ali koçta.Fener hissesinden birşey olmaz bu sene.Şampiyonluk hayal.

Sayfa 771/782 İlkİlk ... 271671721761769770771772773781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •