Sayfa 308/347 İlkİlk ... 208258298306307308309310318 ... SonSon
Arama sonucu : 2770 madde; 2,457 - 2,464 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Pürmüzü qnb destekliyor. Görüntü canlı paylaşımlar, silan Polatlar, üge anlılar, Hepsi burada
    Bursa ya bağlanıyoruz, yıllardır babasını göremeyen Murtazanın dram dolu yaşamı bugün son bulacak mı? Kavusaçak mı? De hadi be sevenleri kavuşturun. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Emeğine sağlık
    Güzel yorum, canlı cabcanlı an be an
    Merkez söz sizde
    Hamdım Piştim Yandım

3. Çaktırmayın, niye böyle canlı paylaşım yapıyorum. Tahtacı korktuğumuzu düşünmesin! Öyle şeyler yaşatmış ki benim gibilere! Korku mu kaldı artık. O korksun. Itne tahtacı. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4. Matrix filmindeki neo matriksin kendisi olduğuna inanmaya başladı.
    Şuan Simit ile dövüşüyor
    Hamdım Piştim Yandım

5. Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bursa ya bağlanıyoruz, yıllardır babasını göremeyen Murtazanın dram dolu yaşamı bugün son bulacak mı? Kavusaçak mı? De hadi be sevenleri kavuşturun. Ytd
    Murtaza bakalım kavuşabilecek mi? Alnus a baba diyebilecek mi? Alnustaki babaysa eğer akşama anlarız. Alnus baba.. ytd

7. La olm yine doğru sahneyi bulamadın
    https://youtu.be/nqMW0O4wEpA?si=NZbR-l1If-2uvPx5
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 308/347 İlkİlk ... 208258298306307308309310318 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •