Sayfa 426/435 İlkİlk ... 326376416424425426427428 ... SonSon
Arama sonucu : 3476 madde; 3,401 - 3,408 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

Sorularınız varsa memnuniyetle cevaplarım...

Bu sistemi de arşive ekledik. Lazım olan olursa haber etmesi yeterlidir...

Biraz uğraştırdı ama "emek olmadan yemek olmuyor" mâlesef...!!!

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Tüm hafta sonunu Three Line Break (TLB) Charts ile geçirdim...

Yapmayı düşündüğüm hemen her şeyi tamamladım. Detaylar çok uğraştırıyor ama bu da işin sıkıcı tarafı. TLB ile ilgili detaydan ziyade benim illâ mükemmel ve hatasız olacak dememden kaynaklanan sorunlar çıkıyor. Hâlâ da bitmedi ama şu ana kadar bulamadım. Nihâyetinde bizim sistem ve Tarama artık çalışır durumda. Bir hisse sorun çıkartıyor ama tek tek aramama rağmen gözümden kaçıyor demek ki...!!!

Şimdi sistemin tam ve bitmiş hâlini örnek olarak XU100 için paylaşıyorum:

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Net olarak anlaşılabilmesi için hem oklarla hem de ters yönde yeni bir kırılımın gerçekleşmesi gereken seviyeleri gösterdim...

Bu sayede nerede yön değişti ve hangi seviyeden değişti görülebiliyor...

Şimdi asıl soru şu:

Burada her küp aslında birden fazla günü içeriyor olabilir...!!!

İşe bu durumda tarama yaparken sadece buna göre mi arattıracağız, yoksa gerçek kırılım olduğu güne göre mi arattıracağız...???!!!

Bence doğru olan ilk kırılım günün tarama yaptığımız gün olanları bulmamız lâzım...

İşte burada sistemi biraz farklı göstermemiz gerecek. Elbette bunu da hallettim ama bu kısım biraz uğraştırıcıydı...

Aşağıda THYAO 'nın gerçek zaman göre TLB olarak genişletilmiş hâli ve normal hâli mevcut...

Aslında son küp yeni gelmiş gibi görünüyor ama tam 9 gün önce gelmiş...!!!

Yani demem o ki;

- Eğer doğrudan TLB grafiğine bakarak tarama yapılamaz. O nedenle de MetaStock için yapamamıştık...!!!

- Ayrıca sadece TLB grafiği ile de trade yapılamaz. Açılımını da görmekte fayda var...

- Bir de bu grafiğin altına gerçek veri ile grafik ve hacim de eklenirse görüntü daha da netleşir...

- Ayrıca trade için sistem yapmak istenilirse, başka kriterlere de bakmak gerekir. Ortalama, ATR, ... gibi...

Taramalar için de bu kriterler eklenip daha güvenilir AL/SAT sistemi oluşturulabilir. Elbette buna göstergeleri de bol bol ekleyebiliriz. Artık tercih kullanıcıya kalmış bir durum. Ben şimdilik Ortalama ve ATR ekledim...

Bu bilgiler eşliğinde standart olarak tarama yapılınca aşağıdaki sonuçlar çıkıyor:

Aşağıdaki sonuçları görebilirsiniz...

Sorularınız varsa memnuniyetle cevaplarım...

Bu sistemi de arşive ekledik. Lazım olan olursa haber etmesi yeterlidir...

Biraz uğraştırdı ama "emek olmadan yemek olmuyor" mâlesef...!!!
    Elinize sağlık hocam.

Sizi bile bu kadar uğraştırdıysa benim yapamayacağım baştan belli idi zaten.

Sistemi MetaStock'ta kullanamasam da çok birşey kaçırmadığımı düşünüyorum
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Elinize sağlık hocam.

Sizi bile bu kadar uğraştırdıysa benim yapamayacağım baştan belli idi zaten.

Sistemi MetaStock'ta kullanamasam da çok birşey kaçırmadığımı düşünüyorum
    Uğraştırması, dediğim gibi aşırı detaya girmemden eksik bir şey bırakmak istemememden kaynaklı idi...

Arka planda çok şey yapabiliyor ama görsel sadece bir ânı gösteriyor...

Sistem olarak kullanmak ve hatasız taramak en önemlisi olduğu için hataya yer olmaması gerekiyor...

Denemek istediğin ve karşılaştırmak istediğin zamanlarda buradan yazman yeterlidir...

Cuma kapanışı ile 3 hisse AL vermiş:

Grafikleri aşağıdadır...

Grafiklerden de görüldüğü gibi her AL ve SAT sinyali başarılı değil. Yukarıda bahsettiğim şekilde başka kriterlerle de kontrol şart...!!!

5. Güzel çalışmalar üstad, eline emeğine sağlık.

6.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Uğraştırması, dediğim gibi aşırı detaya girmemden eksik bir şey bırakmak istemememden kaynaklı idi...

Arka planda çok şey yapabiliyor ama görsel sadece bir ânı gösteriyor...

Sistem olarak kullanmak ve hatasız taramak en önemlisi olduğu için hataya yer olmaması gerekiyor...

Denemek istediğin ve karşılaştırmak istediğin zamanlarda buradan yazman yeterlidir...
    Hocam aylık kapanış daha gerçekleşmedi ama;

AZTEK ve FONET hisselerinin Günlük, Haftalık ve Aylık durumlarına tablo ve grafik olarak bakma şansınız olursa süper olur...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Güzel çalışmalar üstad, eline emeğine sağlık.
    Sağ olasın Üstad...

Çalışıp üretmeye sağlık elverdikçe devam ediyorum...

Arşiv bayağı zenginleşti...

İnşaAllah gün gelir hepsi, hep birden işe yarayacaklardır...

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Hocam aylık kapanış daha gerçekleşmedi ama;

AZTEK ve FONET hisselerinin Günlük, Haftalık ve Aylık durumlarına tablo ve grafik olarak bakma şansınız olursa süper olur...
    AZTEK ve FONET için TLB grafik mi görmek istiyorsun, tam olarak anlayamadım...?

Ben grafik vereyim ama başka bir şey istiyorsan açıklarsan onu da hallederim inşaAllah...

AZTEK...

Tüm dönemleri verdim. Başka bir şey istediysen yazman yeterli...???

Sayfa 426/435 İlkİlk ... 326376416424425426427428 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •