Sayfa 778/782 İlkİlk ... 278678728768776777778779780 ... SonSon
Arama sonucu : 6255 madde; 6,217 - 6,224 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

  1. #6217
    Hoxha,Dinamo Zagrepli oyuncu piyasa değeri 1.5 milyon yuro,,,,,,,Yusuf el nesri piyasa değeri 40 milyon yuro,Arabistan kulübü istedi vermediler.
    El nesriyi satsan 26 tane Hoxha ayarında oyuncu alabiliyorsun.
    Şimdi Ali Koç un yatacak yeri var mı?
    Kaptırmış paçayı Edin Özek e,,o ne derse onu yaptı,,araştırma inceleme yok,bize yarar mı yaramaz mı?
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

  2. #6218
    MOURİNHO FENERBAHÇE'DEN SERVET KAZANDI

    Jose Mourinho, Fenerbahçe'den yıllık 10.5 milyon Euro maaş alıyordu.

    Sarı-lacivertlilerin, Portekizli teknik adama sözleşme feshi karşılığında 15 milyon euro ödeyeceği iddia edildi.

    Mourinho Benfica dan yıllık 3 milyon yuro alacak.

    Ali Koç un yatacak yeri yok,,,bu nasıl iş adamlığı,nasıl bir yöneticilik.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

  3. GS bugün rezildi 9tane Uğurcan çıkardı iki tane direk 10-11net gol pozisyonu kaçırdı Alanya
    Ama yenildi yazık oldu valla

  4. #6220
    Alanyasporun orta sahasında oynayan Maustro a.demir den bedavaya geldi,Fener keşfedemedi,daha yaşı genç,geleceğin yıldız adayı olur.

  5. gs asıl tokadı liverpol dan yiyecek ondan sonra doğrulamayacak bir daha. okan ve dursunun koltuğu sallanmaya başladı bile. avrupada başarı yoksa taraftara artık hakemlerle aldıkları süper lig şampiyonluğunu yediremezler. osimeni saneyi bu lig için getirdiklerini herkes biliyorlar ama avrupa için bu kadroyu kurduk masalını anlatıyorlar bize. bırakın bu işleri fener şampiyon olmasın diye her taklayı attığınızı çok iyi biliyoruz.

  6. fener 2-0 aldı şimdi ne olacak ? todescu gönderilmeyecek mi ? bence bu takım teknik direktör olmasa bile bu maçı alırdı. kimse bu maça aldanmasın sakın.

  7.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    GS bugün rezildi 9tane Uğurcan çıkardı iki tane direk 10-11net gol pozisyonu kaçırdı Alanya
    Ama yenildi yazık oldu valla
    Ardaya müdahale sert ve beklenmedik oldu ondandır.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

  8. 11.55 GAP aldı
    10.50 de bir GAP daha var.

    Hsonu samsun deplasmana gidecez
    GS evinden BJK ile...

    Samsuna takılabiliriz. GS da BJK yenerse üstüne birde milli ara var GAP alır...

Sayfa 778/782 İlkİlk ... 278678728768776777778779780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •