Artan

4,07 10 16:01
35,64 10 13:55
4,62 10 16:02
73,70 10 13:55
80,30 10 16:00
Artan Hisseler

Azalan

90,90 -10 16:02
26,12 -9.99 16:02
286,50 -9.98 16:02
26,72 -9.97 16:02
19,27 -9.87 13:55
Azalan Hisseler

İşlem

9.907.856.756,00 16:03
7.011.551.964,40 16:02
6.061.387.673,90 16:02
5.969.250.500,10 16:03
5.360.903.317,76 16:03
Tüm Hisseler
Sayfa 375/378 İlkİlk ... 275325365373374375376377 ... SonSon
Arama sonucu : 3017 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: PRKME - Park Elektrik Madencilik

1. 11.Eylül.2025
     Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    TV kanallarını devrettikleri Can Holding'e çöktüler, sırada umarım sen varsındır Turgay Ciner...Bu yatırımcıların ahı bulsun seni, tek dileğim...
    15 gün sonra...
     Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Park Holding'e operasyon, sahibi Turgay Ciner'e yakalama kararı! Habertürk, Show TV ve Bloomberg’in yeni sahibi tutuklandı.

Basın
    Ne kuvvetli okumuşsunuz.

2. Tek bir şey yazıcam bilen zaten bilir de bilmeyenlerde idrak etsin. Bu olay bu Ülkede 19 mart olandan bile kat ve kat daha büyük bir olaydır. Çok önceden de olacakları bildiği büyük resmi okumayı bilenler için çok net.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Borsa değeri 100 milyon dolar bile değil, 2013 yılında 200 milyon dolarlık bakır madeni satışı aradan geçen yılların dolar enflasyonunuda köy en az 300 milyon dolar eder, 2000 yılındaki tekstil fabirkalarının arsalarınıda köy nerede bu şirket. Bu nas
    ıl bir hortum al kayyum atamak için birsebep
    Belasini buldu, tesekkurler devlet baba, hisse iki gun duser cikar, kozalaklarda kayyum da.

4.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Sonuçta babamın oğlu değil, kendi b.kunda boğulsun benim açımdan hiçbir sıkıntı yok...Halka açık tek şirketi burada bu durumda iken başka başka yerlerde milyarlık yatırımlar felan...Bunu kendilerine de yazdım, sadece buraya değil yani...Çok emek verdim, çok mesai harcadım bu şirkete...Yanarım ona yanarım...
    Mazlumun ahı kimsenin yanında kâr kalmazmış..Ha, defalarca da yazmışımdır; Ilgın'a milyarlık yatırım yapsa onu da elinden alırlar korkusu ile kılını bile kıpırdatmayışında bir bildiği varmış demekki... Akıllı adam...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

5.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Tek bir şey yazıcam bilen zaten bilir de bilmeyenlerde idrak etsin. Bu olay bu Ülkede 19 mart olandan bile kat ve kat daha büyük bir olaydır. Çok önceden de olacakları bildiği büyük resmi okumayı bilenler için çok net.
    Yakın geçmişte ABD operasyonlarını SISE'ye devretmisti...Bu işin ucu oraya kadar giderse hiç şasırmam...YTD
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

6. Açıklamada, Can Holding ile bağlantılı olarak Ciner Grubu çatısı altında faaliyet gösteren Park Holding AŞ'ye bağlı Park Teknik Elektrik Madencilik Turizm San. ve Tic. AŞ, Park Elektrik Üretim Madencilik San. ve Tic. AŞ, Konya Ilgın Elektrik Üretim San. ve Tic. AŞ, Park Sigorta Aracılık Hizmetleri AŞ, Ciner Turizm Ticaret İnşaat Servis Hizmetleri AŞ, Etz Maden Enerji Petrol San. ve Tic. AŞ, Söğütözü İthalat İhracat ve Ticaret AŞ ve Kasımpaşa Sportif Faaliyetler AŞ. isimli şirketlerin de suç örgütü faaliyeti kapsamında kullanıldığı, bu şirketler üzerinden malvarlığı hareketlerinin gerçekleştirildiği yönünde kuvvetli şüphelere ulaşıldığı belirtildi.

Soruşturma kapsamında, şüphelilerin Can Holding ve Ciner Grubu'na bağlı Park Holding çatısı altındaki şirketler üzerinden örgüt faaliyeti kapsamında hareket ederek suçtan elde edilen gelirleri akladıklarına ilişkin kuvvetli şüphenin bulunduğu ifade edilen açıklamada, söz konusu şirketlere İstanbul 5. Sulh Ceza Hakimliğince TMSF'nin kayyum olarak atandığı bildirildi.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7. KAP: PRKME [ ] PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1494554
    Dosyalar:
    Özel Durum Açıklaması

İstanbul 5. Sulh Ceza Hakimliğinin 30.09.2025 tarihli ve 2025/10165 D.İş sayılı kararıyla Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (Fon) Şirketimize kayyım olarak atanmış, karar uyarınca Fon Kurulu tarafından Şirketimizin Yönetim Kurulu oluşturularak Yönetim Kurulu Başkanlığına Halil İbrahim AKYILDIZ, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Adnan GÜN, Yönetim Kurulu üyeliklerine Fatma Sevil KANAR, Abdullah NEBİOĞLU ve Ayçe SAYGEL atanmıştır.

Şirketimizin yönetimi ve temsili Fon Kurulunca atanan Yönetim Kurulu tarafından yerine getirilmekte olup Şirketimiz ticari faaliyetleri herhangi bir aksama olmaksızın kesintisiz olarak devam etmektedir.

Süreçle ilgili gelişmeler Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) paylaşılacaktır.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla,

29 tl den 16 lara geri gelmiş.Tmsf ılgına izin verir sonra satar mı?
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Sayfa 375/378 İlkİlk ... 275325365373374375376377 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •