Sayfa 779/782 İlkİlk ... 279679729769777778779780781 ... SonSon
Arama sonucu : 6254 madde; 6,225 - 6,232 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1. samsunu rahat geçer fener, bjk de gs ye ilk puan kaybını tattırır. ancak bu hisseyi olumlu etkilesede yine de çok büyük etki yapmaz. önemli olan herkesin içine sinecek bir teknik direktörün fb nin başına en kısa sürede geçmesi. bu belirsizlik nedeniyle hisse düşüyor bence. yoksa sadettin saran geldi ali koç gitti diye hisse düşmüyor diye düşünüyorum. ali koçtan ne yarar gördükü bu kulüp sportif olarak. yatırım tavsiyesi değildir.

2. Ali Koç giderse bu hisseyi çakarlar dedik
    13.35den 10.98 düştü
    Sağlam caktilar %18 düştü an itibariyle devre kesici yedi
    10.98

RSI SAATLİK 7 bu ne demek tepki demek
    Kısasa tepki gelse de milli ara başlıyor

3. todesco acilen gönderilmeli . uydurma bir penaltı ile antalya maçını çevirdiler yoksa adam şimdi yollanmıştı bile. saran kredisinden yemeye başladı. yahu seçilmişsin, elinde fırsat var, yeni bir sayfa açsana tertemiz. o zaman taraftar senin arkandan yürür.

4.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Ali Koç giderse bu hisseyi çakarlar dedik
    13.35den 10.98 düştü
    Sağlam caktilar %18 düştü an itibariyle devre kesici yedi
    10.98

RSI SAATLİK 7 bu ne demek tepki demek
    Kısasa tepki gelse de milli ara başlıyor
    Alan varsa 11.35 hayrını görsun
    RSI 43 oldu

5.  Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    samsunu rahat geçer fener, bjk de gs ye ilk puan kaybını tattırır. ancak bu hisseyi olumlu etkilesede yine de çok büyük etki yapmaz. önemli olan herkesin içine sinecek bir teknik direktörün fb nin başına en kısa sürede geçmesi. bu belirsizlik nedeniyle hisse düşüyor bence. yoksa sadettin saran geldi ali koç gitti diye hisse düşmüyor diye düşünüyorum. ali koçtan ne yarar gördükü bu kulüp sportif olarak. yatırım tavsiyesi değildir.
    Hala inatla görmemeye devam ediyorsun.Belli ki Aziz Yıldırım zamanındaki hisseyi bilmiyorsun.Ali Koç olmasaydı Fener hissesi 7 yıldır sürünmeye devam ederdi.Şimdi gittiği için de bozduruyor hisselerini

6.  Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    samsunu rahat geçer fener, bjk de gs ye ilk puan kaybını tattırır. ancak bu hisseyi olumlu etkilesede yine de çok büyük etki yapmaz. önemli olan herkesin içine sinecek bir teknik direktörün fb nin başına en kısa sürede geçmesi. bu belirsizlik nedeniyle hisse düşüyor bence. yoksa sadettin saran geldi ali koç gitti diye hisse düşmüyor diye düşünüyorum. ali koçtan ne yarar gördükü bu kulüp sportif olarak. yatırım tavsiyesi değildir.
    Dostum hatırlarsan koç gittiğinde sen 2-3 tavan hayırlı olsun tecrübelerim bana bunu söylüyor dediğinde de hisse için olumsuz yazmıştım. Sonuç ortada. Ali Koç sportif başarı hiç yakalamadı ama yıllardır en cok kazandıran sportif hisse
    Gs ıkı yıldır sampiyon ama kazanan kimse yok.

Samsun rahat yeneriz kısmına gelince hangi maçı rahat kazandık.
    eksik trabzon zar zor yendık son dakika yiyorduk eksik alanya eksik kasımpasa beraber zagreb 3yedik
    antalya son macımız penaltı gelmese onuda alamazdık ki yine olduk olduk dirildik.
    Samsun yensek bile gs puan kaybetmezse miilli ara dun uyardım zaten

7.  Alıntı Originally Posted by asriel Yazıyı Oku
    Hala inatla görmemeye devam ediyorsun.Belli ki Aziz Yıldırım zamanındaki hisseyi bilmiyorsun.Ali Koç olmasaydı Fener hissesi 7 yıldır sürünmeye devam ederdi.Şimdi gittiği için de bozduruyor hisselerini
    valla haklısın galiba, hissede yoğun satış baskısı olmaya başladı yönetim değiştiğinden bu yana.

8.  Alıntı Originally Posted by SADIKTAN Yazıyı Oku
    Dostum hatırlarsan koç gittiğinde sen 2-3 tavan hayırlı olsun tecrübelerim bana bunu söylüyor dediğinde de hisse için olumsuz yazmıştım. Sonuç ortada. Ali Koç sportif başarı hiç yakalamadı ama yıllardır en cok kazandıran sportif hisse
    Gs ıkı yıldır sampiyon ama kazanan kimse yok.

Samsun rahat yeneriz kısmına gelince hangi maçı rahat kazandık.
    eksik trabzon zar zor yendık son dakika yiyorduk eksik alanya eksik kasımpasa beraber zagreb 3yedik
    antalya son macımız penaltı gelmese onuda alamazdık ki yine olduk olduk dirildik.
    Samsun yensek bile gs puan kaybetmezse miilli ara dun uyardım zaten
    kötü çuvalladım haklısın. beklentimin 180 derece tersi oldu. gs bu sene büyük ihtimalle şampiyon zaten. adamlar oynamadan maç kazanıyorlar.

Sayfa 779/782 İlkİlk ... 279679729769777778779780781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •