bence bu sene herþey olabilir, bu seneyi geçen senelerden ayýran çok konu var
gs nin yanýna birini takýp ligde 2 takým baþ baþa kalýnca gs i alt edemiyorlar ve þampiyon tartýþmasýz gs oluyor ama bu sene bu yorumu yapmak için erken. fb nin yanýnda bjk ve/veya ts de þampiyonluk yarýsýnda olursa gs istediði gibi top koþturamaz, göztepe de süpriz yapabilir çok iyi baþladýlar.
artýk ali koç yok, saran beklemediðimiz performans koyup açýk ara götürebiliriz þu an havlu atmak için çok erken
ali koç artýk kulupler birliðinde de yok, orada da doðan cazgýrlayýp gs nin desteðini mhk da kapatabilir, þimdiden 2 hakeme düdük astýrdý.
ilk kez eylül ayýnda kongre yaþadýk, fener artýk ne yaþayacak dedikçe daha beterini gördük ali koç yüzünden, ben todesco için hala ümitsiz deðilim.
özetle bu sene geçmiþ sene koþullardan farklý, enseyi karartmayalým takibe devam.
hisse fiyatýna gelecek olursak kulüpte belirsizlik hakim fiyatýn dalgalanmasý normal, ben özellikle bedelli sermaye beklentisinden ötürü baskýnýn kalkmayacaðýný düþünüyorum diðer taraftan hissedeki hakim güç ün ne yapacaðý da belli olmaz, 3 5 maçla rüzgarý arkasýna alýrsa neler olacaðýný kestirmek güç, bekleyip göreceðiz
çok karýsýk bir ortam var, þu an herþey için çok erken. ytd.
Yer Ýmleri