Yine aradaki 3/5 yazı uçmuş, daha önce de bu şekilde okuduğum yazılar kaybolmuştu, siz mi yazıp siliyorsunuz yoksa yönetici mi bilmiyorum...
Neyse ben yazdıklarınızı okudum sonuçta bana yazmışsınız...
Yine aradaki 3/5 yazı uçmuş, daha önce de bu şekilde okuduğum yazılar kaybolmuştu, siz mi yazıp siliyorsunuz yoksa yönetici mi bilmiyorum...
Neyse ben yazdıklarınızı okudum sonuçta bana yazmışsınız...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Çökerlermi çökmezlermi bukdr ah yerde kalırmı onuda zamanla görürüz. Sende olan 300 500 bin lotun kimsenın gözünde ederi yok burayı toplasanız 10 milyon lot cıkmaz.
4.5 milyar lot hisse var. Çokda heycanlanmayın 🤣🤣🤣
Çok bilgilisin dedim ve hala sözümün arksındayım, ama çok bilmek sizi doğru sonuca ulaştırmaz, borsa başka bir şey,
Borsada derya deniz birine sizi bu işi biliyorsunuz demiştim yıllar önce yani borsayı, adam Lütfü ben dahil kimsenin bir şey bildiği yok dedi, o gün bugündür borsada ki en önemli şeyi biliyorum artık, kimse bir .ok bilmiyor aslında, borsa konusunda yani, hisseyi yada şirket sahibini en ince ayrıntısına kadar araştırabilirsiniz ama borsada hissesi ne olacak onu bilemezsiniz, bende bilemem...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yanılıyorsunuz hala. Neyse uzatmayacağım. Şirket hiçbirşeyi fiyatlamıyor 25 senedir. Bedelliddn aldğı paralar olmasa şirket şuan 20 30 milyon usd civarındaydı piyasa değeri.
Şirkete hiçbirşey katmadı ve fiyatlamadı.
Borsayı iyi bilirim mutevazi olamam bu konuda.
Tkfenin durumunuda analiz edip buraya çökerler demiştim. 2023 2024 de 100 lerce kez yazdım.
Çökülecek hisse kendini belli eder yada kurtulacak hissede.
Ben yine iyi niyetimi koruyorum . Umarım kabuk değiştiriyordur. Yoksa sürekli birşeyler satmak uzamak uyanıklık oluyor.
Yedirmezler okdr diyorum
Vakit kaybı...
Kımsenn birşey inkar ettiği yok okuduğunu anlamak marifet. Rok haber yapmıs dedim 3 4 holdınge ekımde el konur demiş dedim. Şansa bunada piyango vurur umarım dedim.
Sonra arkadaş soru sordu tavan tavan olurmu el konursa diye bende 70 milyar borcu var harcı borcunu kurtarmaz dedim.
Burada yazmaya gerek yok ozaman. Ben çökecekler diyormusum haber kanalları anz nn resmını koyup sıra kımde dıye sabah akşam haber yapıyorlar dünyadan haberinz yok . Eyvallah
Yer İmleri