Sayfa 1056/1057 İlkİlk ... 56556956100610461054105510561057 SonSon
Arama sonucu : 8452 madde; 8,441 - 8,448 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

1. Arkadaşlar,
    unutturmayın da Hi-Yo Silver'I 50$da yine konuk edelim..

2. İllaki borsalarda yatırım yapmak isteyenlere tavsiyem önümüzdeki birkaç yıl için;

Türkiye
    Çin
    Hindistan
    Brezilya
    Arjantin
    Avustralya

Bu ülkelerin borsası nispeten iyi getirebilir. Kıymetli maden olan veya maden stoku en hızlı artan ülkeler. Buralarda yatırım fonu olarak alıp portföyünüzü çeşitlendirebilirsiniz.

Not; ABD ve Avrupa Borsalarından özellikle uzak duruyoruz. Yahudi Bankerler bunları terk ediyorlar. 2030 a kadar bunların ipini çekmiş olurlar.

3. Hindistan ve Çin her konuda liderliğe oynuyor. 2030 dan sonra ABD nin ve Avrupa nın ne kadar geri kaldığını göreceksiniz. Çünkü Yahudi Bankerler oyun planını öyle kurdular.

IT Minister Ashwini Vaishnaw Champions Indian Tech: Uses Zoho Over PowerPoint

https://thefiscaljournal.com/india/p...-swadeshi-push

4. Gümüş 50$ a varmak üzere. Orayı geçtikten sonra nereye kadar gider, ne kadar gider, artık kimse bilmiyor. Ben de bilmiyorum. Çünkü fiat paralar artık öldü. Karşılıksız bastılar. Bir anlamı kalmadı fiat paranın. Sonsuz bir değeri sabit en yüksek sayıyla böl, değeri yine sonsuz olur. Gümüşe değer biçemezsiniz bir süre sonra. Çünkü karşılığında basılan fiat para sonsuza gidiyor.

Benimle dalga geçen müptezellere selam olsun. Diliniz totonuza kaçtı herhalde hiç yorum yapmıyorsunuz artık. Biraz yorum yapın.

5.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Gümüş 50$ a varmak üzere. Orayı geçtikten sonra nereye kadar gider, ne kadar gider, artık kimse bilmiyor. Ben de bilmiyorum. Çünkü fiat paralar artık öldü. Karşılıksız bastılar. Bir anlamı kalmadı fiat paranın. Sonsuz bir değeri sabit en yüksek sayıyla böl, değeri yine sonsuz olur. Gümüşe değer biçemezsiniz bir süre sonra. Çünkü karşılığında basılan fiat para sonsuza gidiyor.

Benimle dalga geçen müptezellere selam olsun. Diliniz totonuza kaçtı herhalde hiç yorum yapmıyorsunuz artık. Biraz yorum yapın.

Bu fincan kulbun gideri ne ola ay balam...

6. Amerikan ekonomisi gerçekten büyüyor mu? Gerçekten ekonomi çökmüş durumda. Sanal ekonomi rekor kırıyor. Bu işin sürdürebilir olması mümkün değil. Fabrika yok. Üretim yok. Varsa yoksa sanal. Sanal karın doyurmaz. Varmış gibi hissedersin. Sonra bir bakarsın aslında yokmuş.

7. İktidarların kucağına koyduğu kağıt paranın alım gücünü yitirmemesi için sürekli gerçek enflasyona denk faiz peşinde koşacaksın zor iş, gerçek faizi zaten hiç alamayacaksın.
    Bunun yanında bir de sıçıp batırdıklarında pırtlattıkları varlık vergisiyle kol kesme riskini göze alacaksın.
    Gerçek para altın ve gümüşde ise böyle korkulu rüyalar yok.
    Deden yüzyıl önce kağıt para gömdüyse bulsan hiçbi b.ka yaramaz ama altın gömdüyse dedenin bıraktığı yerden devam eder gidersin.

8. Peki, bu Yahudi Bankerlerin nihai amaçları ne? Paraya ve güce zaten sahipler. Daha fazla ne istiyor olabilirler? Mutlak güç ve Tanrının rolü.

https://www.gzt.com/video/tvnet/duny...sirket-2203159
    Son düzenleme : kastirsef; Dün saat: 10:25.

Sayfa 1056/1057 İlkİlk ... 56556956100610461054105510561057 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •