Sayfa 405/406 ÝlkÝlk ... 305355395403404405406 SonSon
Arama sonucu : 3246 madde; 3,233 - 3,240 arasý.

Konu: Th trendhound ile hasbihal

1. https://www.youtube.com/watch?v=HGnoc5QiKuI 53. dakika

Özellikle dünyanýn evrildiði bu durumu ülkedeki patron spekülatör ve yatýrýmcýlarýn çoðunun pek kavradýðýný sanmýyorum. Elektrik sonsuza kadar sübvanse edilmez.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

2. Th sen bilirsin bu HSBC satýþlarý kim?
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

3.  Alýntý Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazýyý Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=HGnoc5QiKuI 53. dakika

Özellikle dünyanýn evrildiði bu durumu ülkedeki patron spekülatör ve yatýrýmcýlarýn çoðunun pek kavradýðýný sanmýyorum. Elektrik sonsuza kadar sübvanse edilmez.
    Tekfen’in dörtte biri el deðiþtiriyor sana çaycý haber vermedi mi niye bize söylemiyorsun.

GESAN ýn kapýcýsý kâðýdýn ne zaman yüzde yüz yapacaðýný söyledi mi Sen Viop topiðinde reklamýný yaptýðýn an kaðýt 49,96 idi. Bir daha zor mu görürüz 49,96 yý?

4.  Alýntý Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazýyý Oku
    Tekfen’in dörtte biri el deðiþtiriyor sana çaycý haber vermedi mi niye bize söylemiyorsun.

GESAN ýn kapýcýsý kâðýdýn ne zaman yüzde yüz yapacaðýný söyledi mi Sen Viop topiðinde reklamýný yaptýðýn an kaðýt 49,96 idi. Bir daha zor mu görürüz 49,96 yý?
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...60368&page=984

Yukarýda NATEN muhabbeti vardý ben reklam yapmadým 2 tane þey paylaþmýþým biri bir rapor kurum var altýnda diðeri de meclisten geçmesi beklenen kanun o gün o kaðýtlarda neden hareket olduðunu belirtmek için.

Reklam yapmadým ama bir araba laf ettin bana ve hala özür dilemedin benden. Benim iliþkili bir yazý yazdýðým hisseyi alacak ve sonra hesap sormaya kalkýþabilecek son kiþi sensin bu topiclerde. Sonrasýnda 52 ler görmüþ satsaydýn yazardým aslýnda senin hak ettiðin bu ama bana yakýþmaz.

Bende engellisin bu üslubunla benden cevap bekleme bu yazý bile sana fazla.

5. Hamas, Trump'ýn Gazze planýndaki esir deðiþimine olumlu yanýt verirken diðer bazý maddelerin müzakere edilmesi gerektiðini açýkladý

6.  Alýntý Originally Posted by TRENDHOUND Yazýyý Oku
    Orantýsýz büyüyen, gelir daðýlýmýnda en tepede yer alan %1 lik kesimin SERVETÝ. Biliyorsun, bu kesimin elindeki varlýklarýn büyük çoðunluðu kurumsal Varlýklar ve gayrimenkuldür. Sadece gayrimenkul fiyatlarý özellikle araziler 2000 den bu yana dolar bazýnda ülke çapýnda ortalama 30 kat arttý. Bir örneði kendimden vereyim: 2011 yýlýnda Konya'da 200 dönümlük müstakil parsel bir tarým arazisini metrekaresi 25 cent ten almýþtým. Aradan 14 yýl geçti, þimdi metrekaresi yuvarlak 10 dolar. 14 yýlda dolar bazýnda 40 katýna çýkmýþ.
    Tarým arazisinin tek geliri tarým ürünü olduðuna göre, ve de eskimediðini düþünürsek, 14 yýl önceye göre ürünler mi dolar bazýnda 40 katýna çýktý? Yoksa F/K mý çok arttý?

7.  Alýntý Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazýyý Oku
    Th sen bilirsin bu HSBC satýþlarý kim?
    Býyýklý yabancý bunlar, kredili pozisyonlarýn elden çýkarýlmasý ile alakalý.
    26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den AKBNK aldým. Tek kaðýt.

8.  Alýntý Originally Posted by ninel_dlv Yazýyý Oku
    Tarým arazisinin tek geliri tarým ürünü olduðuna göre, ve de eskimediðini düþünürsek, 14 yýl önceye göre ürünler mi dolar bazýnda 40 katýna çýktý? Yoksa F/K mý çok arttý?
    Tamamen piyasa dinamikleri ile alakalý. 2005 - 2013 yýllarý arasýndaki 8 yýl boyunca TR de gayrimenkule karþý müthiþ bir antipati vardý, sektör hiç revaçta deðildi. Piyasa gayrimenkul sektöründe manik depresif modunda idi. Yukarýdaki zaman diliminde Hatay - Kilis arasý sýnýr bölgede ben metrekaresi 5 cent'ten yani bugünkü kurdan 2 TL den binlerce dönüm arazi kapattým. Herkes o zamanlarda araziye yatýrým yapmayý cüzzam ile ayni görüyordu. Bildiðin sinüs eðrisi þeklindeki döngü iþte. Zaman gelir manik depresiflik sürücü koltuðundadýr, zaman zaman da coþku ve açgözlülük. Tüm piyasalar için bu geçerlidir.
    26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den AKBNK aldým. Tek kaðýt.

Sayfa 405/406 ÝlkÝlk ... 305355395403404405406 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •