Capon seçimleri de altını kaldırdı ellam
bu ara su içse yarıyo namussuza.
Capon seçimleri de altını kaldırdı ellam
bu ara su içse yarıyo namussuza.
Ziraat Bankası’ndan ünlülerin sitesinde milyonluk villa satışı
Ziraat Bankası, İstanbul Beykoz’daki ünlülerin yaşadığı Çubuklu Vadi Sitesi’nde bulunan 6+1 tripleks villayı satışa çıkardı. 385 metrekarelik villanın ihale başlangıç fiyatı 162,5 milyon TL, katılım teminatı ise 9 milyon 750 bin TL olarak belirlendi.
Ziraatin parayamı ihtiyacı var
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Gram altına göre 2.06 değeri ile bizim leş borsamızın endeksi üçüncü dibinde… mqksimumu 40 dolardı Ocak 2000 tarihinde… neymiş uzun vade yatırımmış
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
İster dolara endeksle
İster altına endeksle
İster TL'ye endeksle
Yani neye endekslersen endeksle hikaye
500 kağıttan bir tanesini bulacaksın oda yüzde 100 verecekler yada daha fazlasını ölme eşşeğim ölme
Geçen yazmıştım
1 milyonu borsaya yatır 1 sene sonra ya 2 katı ya 5 katı yada yüzde 50 zarar bekleyeceğine git iddia oyna
Ben bunu yapacağım zamanı var
sonuçta oda şans buda şans
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Çöküş dönemi.!!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yeni Ulak
@YeniUlak
·
4 Eki
Halil Konakçı'nın Gazze'ye yardım götüren gemiye binmeyi kabul etmediği ortaya çıktı.
Bunları Afganistana götürecen hemide zorla kalsınlar biraz sonra geri getiren bak bakalım o zaman ne söyleyeceklerbence
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Çöküş dönemi.!!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri