Sayfa 674/675 İlkİlk ... 174574624664672673674675 SonSon
Arama sonucu : 5400 madde; 5,385 - 5,392 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

1. Halkbank: İkinci İstinaf Mahkemesi'nin aleyhimize verdiği bu kararla ilgili olarak Bankamızın ABD Yüksek Mahkemesi nezdinde yaptığı temyiz başvurusu, anılan Yüksek Mahkeme tarafından 6 Ekim 2025 tarihinde reddedilmiştir

6.10.2025 17:26:27 Halkbank: İkinci İstinaf Mahkemesi'nin aleyhimize verdiği bu kararla ilgili olarak Bankamızın ABD Yüksek Mahkemesi nezdinde yaptığı temyiz başvurusu, anılan Yüksek Mahkeme tarafından 6 Ekim 2025 tarihinde reddedilmiştir

6.10.2025 17:25:58 Halkbank: Bilindiği üzere Halkbank'ın ABD'de devam etmekte olan ceza davasıyla ilgili süreçte; İkinci İstinaf Mahkemesi, Bankamızın teamül hukuku açısından dokunulmazlık talebini 22.10.2024 tarihinde reddetmişti.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Halkbank: İkinci İstinaf Mahkemesi'nin aleyhimize verdiği bu kararla ilgili olarak Bankamızın ABD Yüksek Mahkemesi nezdinde yaptığı temyiz başvurusu, anılan Yüksek Mahkeme tarafından 6 Ekim 2025 tarihinde reddedilmiştir

6.10.2025 17:26:27 Halkbank: İkinci İstinaf Mahkemesi'nin aleyhimize verdiği bu kararla ilgili olarak Bankamızın ABD Yüksek Mahkemesi nezdinde yaptığı temyiz başvurusu, anılan Yüksek Mahkeme tarafından 6 Ekim 2025 tarihinde reddedilmiştir

6.10.2025 17:25:58 Halkbank: Bilindiği üzere Halkbank'ın ABD'de devam etmekte olan ceza davasıyla ilgili süreçte; İkinci İstinaf Mahkemesi, Bankamızın teamül hukuku açısından dokunulmazlık talebini 22.10.2024 tarihinde reddetmişti.
    aha hani bunlar uzlaşmıştı
    bir yılan hikayesi daha başlıyor
    ozan hoca gelir şimdi yeni yol haritasını belirler
    ne davaymış helal olsun 5 yıldır kan kusturuyorlar halen

ve 1.tabanımız hayırlı olsun
    30 liralardan direk boyu ölçenlere direk boyu beraberlikler
    borsanın mendeburu diye boşuna demiyoruz hak ediyor
    şimdi bir yol haritası düşünün bakalım kaç paraya uzlaşacaklar
    direğin boyu kaç olacak

Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Hüseyin Günay’ın videosu çok önemli bir belge. Sistem bu video ile olayın çözülemediğini gösterdi. Gerisini zaten biliyorsunuz
    Adam hiç bi s.kim alamadık derken çok doğru tespit yapmış.
    bir halt olacağı yok.

5. Aslında yüksek mahkemeden böyle bir karar çıkması bekleniyordu. Ben bunu olumlu görüyorum çünkü artık son aşamaya gelindi ve uzlaşmaya gidip makul bir mali ceza üzerinde anlaşmaya çalışmaktan başka yol kalmadı.
    26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den AKBNK aldım. Tek kağıt.

6. Bana göre en başta yapılması gereken de zaten buydu yani uzlaşmaya gidip makul bir mali ceza üzerinde anlaşmak ama bu cihete gitmediler, onun yerine arka arkaya tahsisli sermaye artırımlarına giderek kamunun sermayedeki payını %50 den %91.5 e çıkartarak "devlet şirketi dokunulmazlığı" kartını oynamayı seçtiler ama ABD kanunlarının bu yok vesileyle yaptırımdan yırtmaya izin vermediğini göremediler.

7. Halkbank açısından panik yapmaya gerek yok. Elimizde dünya kadar emsal var. Goldman Sachs gibi yatırım bankacılığı devleri bu tür işlerde kaşarlandı. Yatırımcıları kasti olarak yanlış yönlendirme, oranın SPK sı olan SEC in hükümlerine aykırı davranıp haksız kazanç sağlamak ve manipülasyon gibi alanlarda sayısız suç işledi bunlar. Bu tür olaylar gün ışığına çıktığında adamlar derhal uzlaşmaya giderek meselenin üstünü örtüyorlar, mahkemelerde sürünmüyorlar. Halkbank bunları bir incelesin.

8. Sayın Trendhound, Bu aşamadan sonra süreç ne olur. Sizce nasıl ilerleyecek.

Sayfa 674/675 İlkİlk ... 174574624664672673674675 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •