Sayfa 673/676 İlkİlk ... 173573623663671672673674675 ... SonSon
Arama sonucu : 5404 madde; 5,377 - 5,384 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

1.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Yeni direk inşaatı tüm hızla devam ediyor. Teknikten anlamam ama 35-40 direğin imalatı biter orada yeni flama için oyalanır biraz
     Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    çakır 30 liradan vermesinler direği
    dikkat sonra çıkarması zor olur
    Bu bana cevap veren yavvşaakk nerede, Halkbank’ın direği ne olacak gelsin bir cevap versin.

200 milyon dolara iş tamam.

2.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    ... 200 milyon dolara iş tamam.
    Ben 300 ila 500 milyon dolar arası bir mali ceza ile bu işin çözüleceğini düşünüyorum. Geçmişte benzer olaylarda kesilen cezalara bakarak böyle bir sonuca vardım. Sonuç itibariyle banka NAND türü bir uzlaşmaya gider yani yaptığı işjemlerin kanunsuz olduğunu ne kabul edecek ne de ret, aynen diğerlerinde olduğu gibi.
    26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den AKBNK aldım. Tek kağıt.

3. Böyle bir mali ceza da banka için oldukça olumlu olur. 6 aylık net kar cezaya gider o kadar.
    26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den AKBNK aldım. Tek kağıt.

4.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Böyle bir mali ceza da banka için oldukça olumlu olur. 6 aylık net kar cezaya gider o kadar.
    Sayın hocam, abd görüşmesi kötü geçti hiç bir şey alamadık diye NTV muhabiri Hüseyin Günay’a haber sızdırdılar. Normalde Hüseyin bu açıklamayı NTV vasıtası ile yapsa kimse inanmazdı. Ancak Hüseyin bunları söylerken haberi yokmuş gizli çekim gibi servis edildi. Buda yetmedi dün NTV Hüseyin’i gönderdi. Yani buradaki amaç abd den alınacakları gizlemekti. Gizlerdirler de. Şimdi kendi pozisyonlarına göre yavaş yavaş servis edecekler. Bence Hakan fidanın Kaan uçağının motoru yok olayıda bilerek servis edildi. Ve yine bence bu son seyahatte abd den çok şey aldılar. Önce büyük başarısızlığı mağlubiyeti gösterip başarıya çevirecekler.

Tavan çözülüp açılıyor ama dikkat edin! tavanda bekleyen milyon lotlara verdiler! geri aldılar!

6. Hüseyin Günay’ın videosu çok önemli bir belge. Sistem bu video ile olayın çözülemediğini gösterdi. Gerisini zaten biliyorsunuz

Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Bu bana cevap veren yavvşaakk nerede, Halkbank’ın direği ne olacak gelsin bir cevap versin.

ben burdayım bi yere gittiğim yok izlemesi daha zevkli
    30 liradan direğin nerde olduğu belli boşuna debelenme çıkmaz
    200 milyona uzlaşınca tavan tavan mı gideceğini sanıyorsun ezik
    5 yıldır zaten insanları böyle oyaladılar diğer senetler uzaya gitti
    bu bile mendeburu alanında birinci yapıyor aç grafiklere bak
    acı varmı acı

Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku

kardeş senin istihbarat yanlış galiba
    tavan yerine tabana gidiyor mendebur
    acı varmı acı

Sayfa 673/676 İlkİlk ... 173573623663671672673674675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz