Ben 300 ila 500 milyon dolar arasý bir mali ceza ile bu iþin çözüleceðini düþünüyorum. Geçmiþte benzer olaylarda kesilen cezalara bakarak böyle bir sonuca vardým. Sonuç itibariyle banka NAND türü bir uzlaþmaya gider yani yaptýðý iþjemlerin kanunsuz olduðunu ne kabul edecek ne de ret, aynen diðerlerinde olduðu gibi.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Böyle bir mali ceza da banka için oldukça olumlu olur. 6 aylýk net kar cezaya gider o kadar.
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Sayýn hocam, abd görüþmesi kötü geçti hiç bir þey alamadýk diye NTV muhabiri Hüseyin Günay’a haber sýzdýrdýlar. Normalde Hüseyin bu açýklamayý NTV vasýtasý ile yapsa kimse inanmazdý. Ancak Hüseyin bunlarý söylerken haberi yokmuþ gizli çekim gibi servis edildi. Buda yetmedi dün NTV Hüseyin’i gönderdi. Yani buradaki amaç abd den alýnacaklarý gizlemekti. Gizlerdirler de. Þimdi kendi pozisyonlarýna göre yavaþ yavaþ servis edecekler. Bence Hakan fidanýn Kaan uçaðýnýn motoru yok olayýda bilerek servis edildi. Ve yine bence bu son seyahatte abd den çok þey aldýlar. Önce büyük baþarýsýzlýðý maðlubiyeti gösterip baþarýya çevirecekler.
Tavan çözülüp açýlýyor ama dikkat edin! tavanda bekleyen milyon lotlara verdiler! geri aldýlar!
Hüseyin Günay’ýn videosu çok önemli bir belge. Sistem bu video ile olayýn çözülemediðini gösterdi. Gerisini zaten biliyorsunuz
ben burdayým bi yere gittiðim yok izlemesi daha zevkli
30 liradan direðin nerde olduðu belli boþuna debelenme çýkmaz
200 milyona uzlaþýnca tavan tavan mý gideceðini sanýyorsun ezik
5 yýldýr zaten insanlarý böyle oyaladýlar diðer senetler uzaya gitti
bu bile mendeburu alanýnda birinci yapýyor aç grafiklere bak
acý varmý acý![]()
Yer Ýmleri