Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Donald Trump ile yaptığı görüşmenin ardından, ABD'nin Türkiye'ye uyguladığı yaptırımların kaldırılmasını ve F-35 jetlerinin satın alınmasıyla ilgili sorunların ve Türkiye Halkbank aleyhine açılan davanın çözülmesini umduğunu söyledi.
Erdoğan, Azerbaycan'dan dönüş uçağında gazetecilere yaptığı açıklamada, “F-35 meselesinin çözülmesini ve CAATSA yaptırımlarının kaldırılmasını umuyorum†dedi ve geçen ay Beyaz Saray'a yaptığı ziyaretin ABD ile ilişkilerde yeni bir dönem başlattığını ekledi.
Erdoğan, Trump'ın kendisine “Halkbank sorunu çözüldü†dediğini, ancak tamamlanması gereken bazı prosedürler olduğunu ve bunların olumlu bir şekilde sonuçlanmasını umduğunu da belirtt
şuanda bunu servis ediyorlar inandık mı ben inanmadım

bu açıklama gündemi kurtarma açıklaması kaç gün geçmiş şimdimi bu açıklama geliyor çünkü insanlar sorguluyor soruyor bir sürü para verdik ABD ye biz ne aldık , dünde değerli elementler üzerinden gündem başka yerlere kayınca hemen bu yorumlamalar geliyor.Trump tek başına ne catsaya nede halkbank davasına birşey yapamaz seneto onayı alması gerekir
Yer İmleri