Sayfa 655/679 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665 ... SonSon
Arama sonucu : 5431 madde; 5,233 - 5,240 arası.

Konu: Viop LXVII

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Manipülatör kişilik nedir?
    Manipülatif, bir kişinin başkalarının düşünce, duygu veya davranışlarını gizli ya da dolaylı yollarla kendi lehine etkilemeye çalışan tutum ve davranışları tanımlamak için kullanılan bir sıfattır.
    halknbankasında manipülatör kimdir
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Jölelilin yerine gelen ekip olabilirmi!

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İşçi abi bu HD yi alınca böyük böyük mü izliyon her şeyi.
    Yok, ğörüntü kalitesi artıyor

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    halkbank olarak bakma Ayhan buradaki sistem daha büyük
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

5. bloomber haberi üzerinden 2 gün borsa yapıldı milletin aldığı yerde bunlar mal çıktı , bugun halkbank kap gönderiyor bam %9 1 saat sonra RTE Azerbaycan dönüşü Trumpla görüşmeleri servis ediliyor Ayhan ınsıder iş başında yani dünden biliyorlar bu haberleri bizde selo çıkacak diye düşündük
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Donald Trump ile yaptığı görüşmenin ardından, ABD'nin Türkiye'ye uyguladığı yaptırımların kaldırılmasını ve F-35 jetlerinin satın alınmasıyla ilgili sorunların ve Türkiye Halkbank aleyhine açılan davanın çözülmesini umduğunu söyledi.

Erdoğan, Azerbaycan'dan dönüş uçağında gazetecilere yaptığı açıklamada, “F-35 meselesinin çözülmesini ve CAATSA yaptırımlarının kaldırılmasını umuyorum†dedi ve geçen ay Beyaz Saray'a yaptığı ziyaretin ABD ile ilişkilerde yeni bir dönem başlattığını ekledi.

Erdoğan, Trump'ın kendisine “Halkbank sorunu çözüldü†dediğini, ancak tamamlanması gereken bazı prosedürler olduğunu ve bunların olumlu bir şekilde sonuçlanmasını umduğunu da belirtt

şuanda bunu servis ediyorlar inandık mı ben inanmadım
    bu açıklama gündemi kurtarma açıklaması kaç gün geçmiş şimdimi bu açıklama geliyor çünkü insanlar sorguluyor soruyor bir sürü para verdik ABD ye biz ne aldık , dünde değerli elementler üzerinden gündem başka yerlere kayınca hemen bu yorumlamalar geliyor.Trump tek başına ne catsaya nede halkbank davasına birşey yapamaz seneto onayı alması gerekir
    Bendeki bakış açısı bir şeyler olmuş Halk bank da ve bunu kabul ediyorlar artık.Kimler var bu işte?

Zaman aşımıda yok.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,059
    Megalomani nedir ?

Megalomani, büyüklük hezeyanı ya da büyüklük kuruntusu, kişinin kendisine gerçekle uyuşmayan üstün nitelikler yakıştırmasıdır. Derin bir ruhsal sorunun belirtisidir. Megalomani, kendi başına bir hastalık değilse de oldukça şaşırtıcı bir psikolojik durumdur. Büyüklük hezeyanları kişinin, yetenekleri, nitelikleri ve yaşantısı hakkındaki mantıksız inançlara dayanır. Megalomani, kendini önemseme duygusunun gerçekliğe dayanıp abartılı bir biçim alan, aşırı bir özgüven değildir. Sağlıklı insanların yaklaşık % 10'u üstünlük düşüncesini yaşar ancak megalomaninin tüm kriterlerini içermezler. Farklı kültürlerdeki şizofreni hastalarında megalomani türlerine rastlanmıştır.

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    [FONT="]Megalomani nedir ?

[/FONT]

Megalomani, büyüklük hezeyanı ya da büyüklük kuruntusu, kişinin kendisine gerçekle uyuşmayan üstün nitelikler yakıştırmasıdır. Derin bir ruhsal sorunun belirtisidir. Megalomani, kendi başına bir hastalık değilse de oldukça şaşırtıcı bir psikolojik durumdur. Büyüklük hezeyanları kişinin, yetenekleri, nitelikleri ve yaşantısı hakkındaki mantıksız inançlara dayanır. Megalomani, kendini önemseme duygusunun gerçekliğe dayanıp abartılı bir biçim alan, aşırı bir özgüven değildir. Sağlıklı insanların yaklaşık % 10'u üstünlük düşüncesini yaşar ancak megalomaninin tüm kriterlerini içermezler. Farklı kültürlerdeki şizofreni hastalarında megalomani türlerine rastlanmıştır.

bu dünyada
    en büyük megaloman kimdir.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 655/679 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •