Sayfa 909/909 İlkİlk ... 409809859899907908909
Arama sonucu : 7266 madde; 7,265 - 7,266 arası.

Konu: EndeksS

SPOT kapanış, BofA satıştan alışa geçti, en iyi alıcı Bulls ve satıcı A1, PSGYO da karşılıklı işlem yaptı, Tera gene kendi hisselerini aldı, onları saymazsak BofA aldı Diğer sattı,

2.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    sayın bat56 geçmişe dönük mesajlarımı ararken tesadüfen gördüm mesajınızı,

ara ara burada zaman analizleri yapıyorum,
    x li topiğede bazen gönderi atıyorum, orada üstüne çabuk mesaj geldiğinden kayboluyor o mesajlar, keh, keh,..

28 temmuz başlangıçlı zaman analizm devam ediyor,

geneli 13 hafta yükselişti,..gelişme oldukça haftalar bittikçe yazıyorum,..eski hızım yok,...

son olarak 8 haftaya geçtiğimizi yazmıştım burada 8 haftalık süreç ise devam ediyor, bu hafta son 8 haftanın 3 haftasındayız,..

8 hafta formatı,...daha önce belirtmiştim geneli yükseliş olsada,

3 y+3 yatay+2y =8y formatında bunun son 2 haftası agresif yükseliş hareketi olabilir veya volatilite yapabilir,..
    son 8 hafta ise 13 haftanın son 8 haftası idi hatırlayın,..konuyla ilgili x li topiğe grafikler attım az önce
     Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    mesajlar 7117 ve 7119 dan devamla

zman analizi ise bu şekilde yani orta hedefi 4 hafta geçilemez zorlar yatayda kalır öngörüyorum ki bunun ilkini gerçekledik ve realize sonrası USD desteklerden yukarı döndük, haftaya 3 hafta yatay öngörüm başlar, bu hafta ise 3 y nin son haftasıydı ki orta hedefe çarptık yani zirve test edildi,...son 2 hafta ise bana göre agresif hareket ve büyük ihtimalle yükseliş olmalı, agresifliği kesin ama,

yani 3 y nin son haftasına zirve test ettik ve realize aldık, zaman analizi gerçekledi, 3 y, 3 yataya bağlanacağından
    bu realize aslen 3 yatay haftayı bana göre başlatmış oluyor, 2 y ise dediğim gibi agresif ve tahminim bu agresiflik yükseliş olabilir,..
    13 haftanın son 8 haftası böyle kodlu bende,..

bir şekilde orta hedefi geçer ise üst hedef dediğim yer gideriz,..yatay 3 hafta içinse sarı oklarla verdiğim USD desteklerine çok çok dikkat etmeliyiz birincisini dün yaşadık bu gün oradan döndük,..anacak orta hedefin altındayız, bkz grafikler

mesaj 7149 dan devamla teknik durum, mesaj 7149 da ''D2'' dediğim yerde 4.gün bu gün

buradan dönüp USD bazlı grafikte tekrar turuncu çizgilere atmadıkça, bkz sarı oval(yataya dönmedikçe) baskı ve küskü hali devam eder,..yükseliş beklentisi olmaz, oluşmaz..yani orta hedef ten üst hedefe gidemeyiz,..
    teknik bu durumdayken ABD tarafında bu gün jobless yarın ise TDİ,...
    öte yandan bu hafta zamanda ise 3 haftalık yatayı kapatıyoruz,
    bu haliyle yatay diyerek endex in çıkmayacağını tutturmuşuz en azından, bu cepte,

ama benim bu 3 hafta süresince esas beklentim olan USD bazlı grafikte ki yatay ekseni (2.947/2.984 cent) 2 defanın dışında kesemedik
    ve şu sıralar bu seviye altında baskıdayız,...bunuda tutturamadık,..

belki jobless yada TDI ile bir dönüş olabilir ve yine eksene döneriz ve tutar, bilemeyiz??? ama bu olursa benim beklentim ''cuk'' oturur,..

bilemeyiz???, bu kadar bilebiliyoruz,..

orada şu idi bu yatay dönemi sistemsel takip demiştim geçmiş mesajlarda, işte tamda buna yönelik demiştim,
    bu gün ve TDİ ile yarın böyle bir gün,...

eğer datalarla alış gelirse bu ilk evvela saatlik grafiğe vurur, sonrasında
    eğer çok çok güçlü olursa USD yatay eksenine vurur, alış tarafında durum bu,...

satış tarafında ise zaten belli,..baskı yı herkes hissediyor şu sıralar,..baskı var ama küskü yok,...çünkü 4 gündür,shortlara da beklemede,

zamanda ise bahsettiğim 3 hafta yatay bu hafta biter ve haftaya 13 haftadan kalan son 2 hafta agresif bölüm başlar,
    benim beklentim yükselişti ama, agresifliği kesin demiştim,

yani bana göre agresif olacak bu kesin,..
    mesajlar 7117, 7153, 7253, 7255 dan devamla,

mesajlarda geçen agresif kelmesi geçen yerlere bakınız,...

zamanda son 2 hafta ya girereken bu son 2 hafta için agresif demiştik,
    agresiflik kesin demiştik, kendi beklentim ise bu agresifliğin yükseliş yönünde olacağı idi,

agresifliği bilmişiz, beklenti ise sıkıntılı çalışacak,

coinler göçtü hemde fena, bu paranın akışının bozulduğu anlamına fazla fazla geliyor,
    pazartesi diğer piyasalarda da bir agresiflik hemen hemen olacaktır,..
    bu agresiflik sonrası bu agresifliğe gelen tepki ve bunun boyutuyla ilgili olacaktır,..
    coinler cuma agresif düşüşüne btc öncülüğünde kuvvetli tepki verdiler,
    sert düştüler sert sayılabilecek şekilde geri almaya çalışıyorlar, ama malum hafta sonu ve kapalı piyasada bu böyle,
    pazartesi diğer piyasalr açıldığında bunlar ikinci turlarını düzenlerler,..
    agresifilik kousu ise Trump_çin tarife üzerinden, yani ABD tarafı çine karşı yani global üreticiye %100 tarife koyuyor,..
    bu hem ekonomik hemde finasal akışları etkler 1, mevcut jeopolitik gerginliği extremde ivmelendirir,..

pazartesi bizim piyasda sert aşağı verebilir,...geri alışlar önem arz eder, günlükte iğne bara dikkat edilmeli,..
    çünkü bu agresiflik sonrası aynen coinlerde olduğu gibi iz kaybettirmeye çalışacaklar,
    her durumda bizim USD seviyeleri geçilmeden baskı küskü hali devam eder, bkz xu030 usd grafik
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Sayfa 909/909 İlkİlk ... 409809859899907908909

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •