Sayfa 793/797 İlkİlk ... 293693743783791792793794795 ... SonSon
Arama sonucu : 6376 madde; 6,337 - 6,344 arası.

Konu: Viop LXVII

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    SON DAKİKA — ABD BAŞKANI TRUMP

Çin hakkında endişelenmeyin, her şey yoluna girecek!

Son derece saygı duyulan Başkan Xi sadece kötü bir an geçirdi.

Ülkesinin bunalıma girmesini istemiyor, ben de istemiyorum.

Amerika Birleşik Devletleri Çin’e yardım etmek istiyor, zarar vermek değil!!!
     Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Çin'den nadir toprak elementleri açıklaması: Tarife savaşı istemiyoruz ama bundan korkmuyoruz

Bu ay sonunda ABD ile Çin'in biraraya gelecekleri Asya Pasifik Ekonomik İşbirliği (APEC) toplantısında kadar
    Atışmaları devam edebilir
    Şu ara piyasalarda dalgalanmalar olasıdır ..speküle/maniple edilecektir elbette
     Alıntı Originally Posted by westbrook Yazıyı Oku
    -6 -10 ne allahaşkına yaw
    bu açıklamalara bakarak borsa oynanmaz, eğer bu şu anda piyasayı tuttuğunu varsaydığımız açıklmalar olmasa idi, benim bahsettiğim tarzda aynen coinler de olduğu gibi bir iğne bar gelecekti ve tek kondurum ve bu barın devamı ise kuvvetli tepki tarzında olacaktı,..

ben seviyelerimi verdim,...olası düşüşlerin max katedeceği yer o seviyelerdir,...Trumpa göre hareket etmeyin,..yoksa bir gece ansızın,...
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Madem savcısın gördüğü birşey var Mansur beyi davet et bilgisini alın neden İç işlerinden izin alınmak isteniyor bence burada ince nokta var
    Asıl soru şu imamoğlu için o izin istendi mi ve eğer istendiyse neden haberi yapılmadı yok istenmediyse bundan neden istiyorsun?
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3. şu anda da XRP denen şerroyu shortlamaya başladım, o yükseldikçe shortlarım devreye girer,

bunlar kim su anda sizi kötümserlğin en çizgisinden iyimserliğe doğru bu çizgide tutan kuvvetler,

iğne barın devamını tepki ve yükseliş olarak geldiler ve trampi açıklamalarına dünden bu yana yukarı ivmelendiler,..bende bu ivmelenişlerini boşa çıkarmak istemiyorum

hadi bakalım,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

4.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Asıl soru şu imamoğlu için o izin istendi mi ve eğer istendiyse neden haberi yapılmadı yok istenmediyse bundan neden istiyorsun?
    Tahminim birazda bu işlerin içinden geçmiş kişilerle yaptığım istişare diyelim alınan kişiler psikolojk baskı görmüştür bir hikaye yazılamadan motor demez yönetmen benim gördüğüm savcı bey topu iç işlerine atmış dosyada ya kafasına takılan birşey var yada burada yazamadığım başka hikayeden dolayı topu bakanlığa atmış çünkü bu konu daha önce müfettişler tarafından araştırılmış birşey çıkmamış
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

5. S1 leri açılışta verdim. Ful S1 vardı.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Tahminim birazda bu işlerin içinden geçmiş kişilerle yaptığım istişare diyelim alınan kişiler psikolojk baskı görmüştür bir hikaye yazılamadan motor demez yönetmen benim gördüğüm savcı bey topu iç işlerine atmış dosyada ya kafasına takılan birşey var yada burada yazamadığım başka hikayeden dolayı topu bakanlığa atmış çünkü bu konu daha önce müfettişler tarafından araştırılmış birşey çıkmamış
    Ok anlaşıldı o zaman içişlerinden ( bakanlık değil) kaynaklı
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ekim ayında borsayı etkileyebilecek önemli tarihler:
    17 Ekim – S&P Türkiye kredi notu açıklaması
    20 Ekim – İmamoğlu diploma davası
    23 Ekim – TCMB faiz kararı
    24 Ekim – CHP kurultay davası
    29 Ekim – FED faiz kararı
    öne alalım çin - ABD arasındaki atarlanmayıda koyalım
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Sayfa 793/797 İlkİlk ... 293693743783791792793794795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •