- Elim stop butonuna gitti geldi, gitti geldi...
- Sattın mı?
- Yok, o sırada biri çağırdı. Bir saat sonra baktım, Pala almış piyasayı.
- Şansa ayaktasın, balık seni!
- Elim stop butonuna gitti geldi, gitti geldi...
- Sattın mı?
- Yok, o sırada biri çağırdı. Bir saat sonra baktım, Pala almış piyasayı.
- Şansa ayaktasın, balık seni!
https://www.hisse.net/topluluk/showt...49565&page=909
mesaj 7259 ve 7149 a bakmanı öneririm,..
bu serseri jargonunu kime yazmışssın ortada duruyor, bu 1.si,...en son benimle yazışıyordun,
Erdoğanın çözmesi gereken konu Gazze değil Suriyedir, bu 2.si,
Turmp tekrar konuşmasaydıda iğne bar olasydı, akabinde gelecek tepkiye sabah açılışta olduğumuz yere geri tepecektik bu 3.sü,
sana dün link verdim ve ben zaman analiz son 2 haftasını agresif olacak demiştim, bu iki haftanın bu hafta 1 haftası başladı,
benim yönüm ve beklentim ise yükselişti,..bunda HS coinler de olan gelişmeler üzerine yanıldığımı yazdım benim orada,..
eğer iğne bar olsaydı, bunun amacı stop olacağından yıl sonuna kadar patlatacak bir şey bulamadıklarından önümüz açılırdı bu 4.sü
son olarak serseri diye bana dediysen şayet kamuoyu bir taktir etsin senden ilk defa duyuyor olmalılar, kendine hakim ol,..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
İris Cibre
@iriscibre
·
1d
Son 5 yılın Ekim enflasyon ortalaması 2,73%
Bu yıl da mevsimsel etkiler zaten söz konusu olacak.
Fakat, Eylül Üfe, mal enflasyonuna da Ekimde baskı olabileceğini gösteriyor
2,88% üzeri veri, yıllığı yukarı çekmeye devam edecek ve Ekimde de yıllığın yukarı devam ettiğini görme ihtimalimiz kuvvetli.
Enflasyon beklentilerinin de yukarı hareket ettiğini göreceğiz.
Teknik olarak mümkün olmasa da, gelen sinyaller, zayıf da olsa faizde düşük bir indirime işaret ediyor.
Sadece faiz ve kur politikası ile olmayacağı netti...
Emekli ve ücretli telafisi olmayacak bir gelir kaybına uğradı ve uğramaya devam edecek.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Patlamaz.. Cumartesi ve Pazar toplantılar yapıldı.
BIST yönetimi,foncular vs ...
Özel fonlar üzerinden bazı hisseler uçuruluyir.
Uyarilar yapıldı deniyor ama kim kimle ne iş tutuyor bilemediğimiz için ve geçmişte BIST yönetiminin içinde olduğu bazı sıkıntılı durumlar da ortaya çıktığı ve üstünün kapatıldığı zamanlar olduğu için ben kendi adıma çok da birşey beklemem..
Trump in globalde yaptıkları varken artık ben bizim ufacık borsamizda bunların olmasını çok normallestirdim. Ne yazık ki
Ayasofya abi, ihtiyaç duymadığı parayla borsadadır Bozkurt abi. Borsa çıksa da çakılsa da sıkıntısı olmaz.
ayda % kaç getiri hedefliyorsunuz?
benim hedefim %7 bunu bulursam iyi diyorum...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri