Sayfa 349/351 İlkİlk ... 249299339347348349350351 SonSon
Arama sonucu : 2806 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Dumancılar gap kısmına kadar geldi. Niyeti belli olur. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Bofanın maliyeti 1915 idi güniçi, mıknatıs gibi çekti. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Şimdi 1924 ve üstünde 1933 attı attı, atmadı yan yattı olmaz umarım. Hacıyıda yatırmazlarsa diye bekliyoruz. Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Açıkça varsa kalmışsa ve bugün girmişse saplamadan bırakmaz umarım tahtacı. Ytd
    Esozcan abi ne diyorsun bu sap durumuna.
    Lahanaya gelince kıtır kıtır, sapına gelince meee demeyin mi demek istedi. Ytd

5. bu gün hava bulutlu diye ceptekilerin yarısını boşalttım.. Meteorolojiye göre Türkiyenin çeşitli yerlerine kar yağacakmış.. ebemi arayıp sıkı giyinmesini söyledim.. yarın kuvvetli rüzgar da gelebilirmiş.. spenc hoca sen ne fırtınalar gördün..'' bu havayı şort ve tişortla karşilarım'' dediğini, duyar gibi oluyorum..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

6.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    bu gün hava bulutlu diye ceptekilerin yarısını boşalttım.. Meteorolojiye göre Türkiyenin çeşitli yerlerine kar yağacakmış.. ebemi arayıp sıkı giyinmesini söyledim.. yarın kuvvetli rüzgar da gelebilirmiş.. spenc hoca sen ne fırtınalar gördün..'' bu havayı şort ve tişortla karşilarım'' dediğini, duyar gibi oluyorum..
    Yok hocam ben çelik donla geziyorum. Ytd

7. Sonunda açıkcıları da sevindirmesi ne gadden hoş 1 durum
    Hamdım Piştim Yandım

8. Hacimsizlikten şikayet ediyordum ama böyle istemdiydim. Demet abla da yok, kokan adam da. Ytd

Sayfa 349/351 İlkİlk ... 249299339347348349350351 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •