Sayfa 223/223 İlkİlk ... 123173213221222223
Arama sonucu : 1784 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1. https://www.youtube.com/watch?v=Af0P...OmkPwM&index=2

hissemiz ac/dc konumuna geçti umarım bozmaz...

2. pkart tam gidiyor diyoruz pili bitiyor. Hissede gerçek bir alıcı yok götürecek tahtacıda yok. Şirketten güzel haberler gelse belki yatırımcı ilgisi artar. Bu lot bu sermaye yatırımcı yok tahtacının beceriksizliği..1-2 hafta daha bakacağım bu şekilde devam ederse zaman kaybı pkart. sanırım vedalaşma vakti geldi benim için. Hissenin yakasından da düşmüyorlar götürmüyorlar da. Elinizden bir şey gelmiyorsa bırakın gidin hisse nefes alsın.
    Son düzenleme : XTrader+; 10-10-2025 saat: 14:17.

3. pkart/usdtry aylık göreceli grafik... hisse 21 yıl önceki dolar bazlı fiyatında...21 yıl bir arpa boyu yol alamamış dolara karşı...

4. Herkese gelene gidene firsat verdiğin için bu hisse o kadar zorlaşıyor. aklınızdan ne geçiyor onuda kestirmek güç ama şunu görüyoruz ki herkesin parasi ve zamanı var sizin eliniz zayıf ve zamanin giderek yaklaştığına da inancım çok.

5.  Alıntı Originally Posted by KralArthur Yazıyı Oku
    Herkese gelene gidene firsat verdiğin için bu hisse o kadar zorlaşıyor. aklınızdan ne geçiyor onuda kestirmek güç ama şunu görüyoruz ki herkesin parasi ve zamanı var sizin eliniz zayıf ve zamanin giderek yaklaştığına da inancım çok.
    ortak bizim yüzbinler milyonlar lotumuz yok onlar için dert değil bizim içinde değil..allah tek tabanca bu hissede bekleyene sabır versin.. benimde çok canım sıkılıyor bu hissede ama en azından geride farklı sektör hisselerim çok.. bu hisseyi gerçekten unutmak gerekiyor yoksa can sıkar.

6. Ne alım fırsatı vermesi alanın elinde kalıyo emin olun alım fırsatı bi kenara yüzüne bile bakan yok adam bi 83 yapayım dedi baktı bi Allah'ın kulu takılmıyo verdi aşağı şuan bu kağıtla oynayan iki cıvıl bile lanet etmiştir bu kağıttan alan olsada biran evvel paramızı kurtarıp kaçalım çabasındalar ellerine yapıştı bir türlü kurtulamıyor daha beter olsunlar çare yok şirketten olumlu haber gelir bu gider yoksa beklemeye devam benim için sıkıntı yok çünkü BIST te daha ucuzu yok

7.  Alıntı Originally Posted by Uğur taylan Yazıyı Oku
    Ne alım fırsatı vermesi alanın elinde kalıyo emin olun alım fırsatı bi kenara yüzüne bile bakan yok adam bi 83 yapayım dedi baktı bi Allah'ın kulu takılmıyo verdi aşağı şuan bu kağıtla oynayan iki cıvıl bile lanet etmiştir bu kağıttan alan olsada biran evvel paramızı kurtarıp kaçalım çabasındalar ellerine yapıştı bir türlü kurtulamıyor daha beter olsunlar çare yok şirketten olumlu haber gelir bu gider yoksa beklemeye devam benim için sıkıntı yok çünkü BIST te daha ucuzu yok
    tahtacısı aç...

8.  Alıntı Originally Posted by Buço Yazıyı Oku
    Sn R-E-X sanırım PKART beni bekliyor ,
    Uzun bi ara oldu foruma bakıp bi şey yazmayalı . , Geçen sene ev alabilmek için pkartı satıp borsadan çıkmış üzerine de borçlanmıştım . Borçlarını hala kapatamadım maaşla ödemek uzun sürüyor yine de şükür ki az az da olsa ödeyebiliyorum .
    Ederi olan bazı şeyleri elimden çıkarıyorum , borçları kapattıktan sonra olaki elimde üç beş tl kalırsa başka bi hesabı ; yarım kalan hesabı kapatmak için tekrar borsaya, Pkarta döneceğim.
    Herkesin kazancı Hayr olsun .
    Saygılarımla.
    Foruma bi baktım 5 ay geçmiş bu yazımın üzerinden , Sanırım Pkart gerçekten beni bekliyor …Nasip ve hayrlısı

Sayfa 223/223 İlkİlk ... 123173213221222223

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •