Sayfa 356/357 İlkİlk ... 256306346354355356357 SonSon
Arama sonucu : 2851 madde; 2,841 - 2,848 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Bugün bağri acıkcıları sevindirse
    Hamdım Piştim Yandım

2. Alnus yine ortalarda yok. Ne yapmak istemekte, kime alındı o mallar, danışıklı dövüş değilse eğer, piyasada mal sıkıntı doğurmaz mı? Arz az olursa talep artmaz mı?
    Tabi kendilerinin değilse mallar o cepten bu cebe değilse.
    Kafada sorular, bilinmeyen cevaplar.
    Alnusun dünkü ortalamasına iner mi inerse tekrar alnus gelir mi.
    Alnus sinemalarda.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Acikcilar vazgeçmiyorsa bu iyi birşey olmaz mı?
    Capital ve bofa yine satış tarafında yerini almış görünüyor. Ama bugün biraz daha temkinli kustuklari lotlar. Taraftar hem gol hem vals bekliyorken. Nasıl olacak bakalım bunun sonu.ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

4. Bugünde bolinjir üst ağzından çevirdiler, bir türlü yirtmadi üstüne. Ytd

5. Naber millet diyecek kimse yok. Sinek avlıyor tropik. Tahtacı küstürmüş milleti. Ytd

6. Bofa bugün yine yan baktı. Olmaz ki canım, dün ifadeni aldılar bugün de mı istiyor acaba, capital topukladi ama bofa bu sefer yüklü satış koymuş. Rest pot açık ne var ne yok koymuş. Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bofa bugün yine yan baktı. Olmaz ki canım, dün ifadeni aldılar bugün de mı istiyor acaba, capital topukladi ama bofa bu sefer yüklü satış koymuş. Rest pot açık ne var ne yok koymuş. Ytd
    Bofa harbiden aptallaştı. İyice artırdı. Rest diyor. ( mizahsen) bunların birbirinden haberi olmayabilir mi? Sanmıyorum ama umarım haberleri yoktur. Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Endeks bugün rengini belli etmemeye çalıştı. Yukarı almadığına göre, şorta devam ettiler gibi anlıyorum, bunda sortcular karar değiştirmiş olabilir, endeks düşerken şorta gecmediseler eğer. Endeks günlükte ilk destek 10470 altta 10340 var. Ytd
    Üstüne Atınca çoşar havası var, endekste. Nefes olur ortama. Ytd

Sayfa 356/357 İlkİlk ... 256306346354355356357 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •