Olm sen ya hastasın yada psikopat, Nasıl böyle sakin durabiliyon
Petoş tüm sinirlerimi aldı
Olm sen ya hastasın yada psikopat, Nasıl böyle sakin durabiliyon
Petoş tüm sinirlerimi aldı
Hamdım Piştim Yandım
Sonunda hacimde ilk üç e girdik ama düşerken. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Milleti indirmeye çalışmadığı belli ise görünen o ki bindirmeye çalışıyor. Lakin daha aşağılara da inerse o zaman yaprak sarma olur. Hani şu laf edilir birgün herkes petkimli olucak. O zaman yan bastık. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Yine devre kestirip alıcıları görmek istiyorlar ne kadar emir yazılmış. Yazık ki ne yazık maalesef. Ytd
Eeee alnus efendi neredesin. Milletin ahını alırsınız elbet. Bir şekilde çıkacaktır bir yerlerden.
bunda destek mestek , yiv set kalmadı... senin ***** , arvadını..
Relax olun yahu bildiğimiz petoş bu
Tabi bu seferki mumlar sert oldu
2 mumda dibi boyladık
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri