Üzerine doktora tezi hazırlanabilecek nadir hisselerden biri kesinlikle, pkart.
(doktora tezinin teknik anlamda sorunu çözemeyeceği, anlamaya yetmeyeceği notunu da düşelim)
Üzerine doktora tezi hazırlanabilecek nadir hisselerden biri kesinlikle, pkart.
(doktora tezinin teknik anlamda sorunu çözemeyeceği, anlamaya yetmeyeceği notunu da düşelim)
Allah sağlıkla ömür verirse 30 Aralık 2025 Salı günü saat 17.59'da 800 tl (yazıyla sekiz yüz TL) 'ye satıp çıkacağım bu kağıttan, öyle 8 binli rakamları bekleyemeyeceğim ortaklar, kalanı sizin olsun.
Kim bilir belki de 80 tl'ye satarım. 🥺
O kadar oynadı ki psiko/algılarımla ancak bu kadar mantıklı (!) şeyler yazabiliyorum.
Mutlu hafta sonları dilerim, selametle.
Ortak güzel hayaller kuruyorsun.. Ben her yıl mutlaka çok giden hisseyi yakalıyorum ama hep çok az param oluyor hissede... Geçen yıl link ve kstur bu yıl tektu ve gmtas.. Bunlarda 6-7 kat karları gördüm ama az parayla... Pkart dediğin fiyatlara gelir mi bilemeyiz.. 1000 TL diyende çıkıyor başka forumlarda ama görünen şimdilik hayal... İnşallah dediğin olur... Bu hissede ky pek yok büyükler arasında kavga.. Kimse geri adım atmıyor kimsede kazanmıyor...
Linkini paylaştığım güncel haber ; BKM deki cipli plastik kart yolsuzluğu soruşturmasında umarım PKART a sirayet eden bi durum çıkmaz .
https://share.google/Qm6VTrNRVDOF4uRPb
pkart ile alakası yok..
Yer İmleri