Kıbrıs'taki seçim sonuçları diyor ki, artık Cumhur İttifakı finito...
Adam diyor ki, seçime katılım düşük, KKTC Parlemantosu toplansın, seçim sonuçlarını tanımasın.
))))))))))))))
he he
Gemerek Mahkemesinden bir karar çıkar, kayyum atayıver.
Kıbrıs'taki seçim sonuçları diyor ki, artık Cumhur İttifakı finito...
Adam diyor ki, seçime katılım düşük, KKTC Parlemantosu toplansın, seçim sonuçlarını tanımasın.
))))))))))))))
he he
Gemerek Mahkemesinden bir karar çıkar, kayyum atayıver.
https://x.com/reptilianplanet/status...03335262962175
Linkte video var.Reptilian Planet
@reptilianplanet
Burası NYC . Bana kızabilirsiniz fakat insan türü hatalı bir tür dediğimi her zaman destekleyeceğim.
Terror Alarm
@Terror_Alarm
🚨🇮🇷 Alireza Afshar, former head of the central staff of Iran's IRGC and commander of the Basij Force, died of a heart attack after criticizing the regime.
tarafından İngilizce dilinden çevrildi
🚨🇮🇷 İran Devrim Muhafızları Ordusu'nun eski merkezî kurmay başkanı ve Besic Kuvvetleri Komutanı Alireza Afşar, rejimi eleştirdikten sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
TRHaber Savunma
@savunma_trhaber
·
14 Eki
Sudan'daki savaş dünyanın en gelişmiş sistemlerini karşı karşıya getirdi.
▪️Birleşik Arap Emirlikleri, Sudan ordusunun kullandığı Türk SİHA'larının karşısına Çin yapımı hava savunma sistemleriyle çıktı.
▪️Çad'ı paravan olarak kullanıp HDK milislerine FK-2000 ile FB 10-A sistemleri sevk eden Abu Dabi, isyancıların Türk SİHA'larına saldırmasını sağladı.
▪️Uluslararası basın, Çin ile Türk silahları arasındaki savaşın küresel ölçekte takip edildiğine dikkat çekiyor.
↘️
https://trhaber.com/savunma/cin-ve-t...k-h940596.html
Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Derneği Büyük Üstadı Remzi Sanver, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Uzayla ilgili epey mesaj var. Bir de Haktan Akdoğan videosu vardı.lt col temmuz
@temmuz1919
Yorum hesabı
Avustralya çölüne gökten ateş gibi bir cisim düştü.
Bilim insanları net konuşamıyor ama şüphe büyük:
Bu parça “muhtemelen Dünya dışından geldi” ve bir uzay aracına ait olabilir.
Bölge karantinaya alındı, NASA dahil incelemeler başladı.
Diyor da Kibris'a gittiginde, otelde katalogdan hatun seçiyorsun. Kumar, uyuşturucu, her türlü takla,dümen,takas,tukas...Çok büyük paralar dönüyor ama orada yasayanlara kalmiyor. Orada yasayanlar ise ayrı alem, mesela saat 14.00'ten sonra devlet dairelerinde kimseyi bulamazsın. Defalarca yazdım, mesela 1860'larda Uzunyayla'dan Kibris'a sürülenler kimler? Baba Ishak diye bir hesap diyor ki Avsarlar.Kıbrıs meselesinin tek çözümü Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin tıpkı Hatay’da olduğu gibi referandumla Türkiye’ye bağlanmasıdır.
Avsarlar da Türkmen Alevileriymis. Dogru değil kardesım, once gerçeği bulacaksin.
Gerçek aşagidaki gibi. Asagidaki mesaji Ercüment Devlet Yahnici yazmış:
Bugün referandum yapılsa Yunanistan’a bağlanır.
🔴#SONDAKİKA | Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, İBB’ye yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında polis eşliğinde ifadeye çağırıldı.
Gözaltı kararı olduğu da belirtiliyor.
Yer İmleri