Originally Posted by bahriyeli yine arazi oldu pamuk prensesin civcivin kesin sortunu giymiş palayı bekliyordur Kapanışmetreye gidip tahminine bakıyor olabilir "ben hangi rakamı atmıştım pardon tahmin yapmıştım" diye....
Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...
aslanım kaplanım koçum yiğidim paşam vs. bunlar beynelminel Türkiyede Ayasofya
Originally Posted by bahriyeli yine arazi oldu pamuk prensesin civcivin kesin sortunu giymiş palayı bekliyordur Bozkurt reisim hünkârım da bir göz çift taraflı her yanı görür. Hatta duyumlara göre Nasreddin hocanın eşeği de bu buimuş.
Originally Posted by bahriyeli civcivim diyosun puhahhhassk öldüreceniz beni Ben de bölücüm yazıyor sandıydım, hani var ya en küçük ortak bölen anlamında.
Originally Posted by bahriyeli aslanım kaplanım koçum yiğidim paşam vs. bunlar beynelminel Türkiyede Ayasofya Ege şivesi de çok tatlı. Hatta bizim abi vardı hastane de o derdi. Hasan baltayı götürme burada r düşüyor sokuver gayri diye.
Originally Posted by snowdancer Kapanışmetreye gidip tahminine bakıyor olabilir "ben hangi rakamı atmıştım pardon tahmin yapmıştım" diye.... Ya evet bi atıcılar klübü var galiba
Originally Posted by bahriyeli Ya evet bi atıcılar klübü var galiba Evet Sn. bahriyeli... Sizi ve tüm değerli arkadaşları atmaya pardon gün sonu kapanışı tahmin etmeye bekleriz... Kim daha iyi atıyor pardon tahmin yapıyor bakarız...
Originally Posted by snowdancer Evet Sn. bahriyeli... Sizi ve tüm değerli arkadaşları atmaya pardon gün sonu kapanışı tahmin etmeye bekleriz... Kim daha iyi atıyor pardon tahmin yapıyor bakarız... Eyvallah üstadım
Forum Rules
Yer İmleri