Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 264/265 İlkİlk ... 164214254262263264265 SonSon
Arama sonucu : 2115 madde; 2,105 - 2,112 arası.

Konu: Xu030 endeks

1. ekrem başkanın en yakınındaki adamları, yıllardır en güvendiği beraber çalıştığı adamları, nerdeyse tamamı sattı onu, itirafçı oldu.. yarın bu herif cumhurbaşkanı olduğunda devletin bütün üst kademesini o belirleyecek, mit genelkurmay dışişleri, buralara atayacağı adamlar bu kadar kolay çözülebilen, herkes tarafından satın alınabililir adamlardan mı oluşacak' diye şüphe beliriyor insanın kafasında

2.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Başarısız olan gidecekse en baş başarısızın en başta gitmesi gerekmez mi?
    evet, öyle gerekir ve başarısız olan gidiyor zaten, millet oy veriyor ve kaybederse gidiyor
    lakin 20 senedir kaybetmedi, hep 50+1 aldı milletten.. inşallah bi dahaki sefere

3. Hocam, Aktaş'ın ne çıkarı var diyorsun. 704 yılla yargılanan bir örüt lideri evinde, 4-12 yılla yargılanan örgüt üyesi belediye başkanları tutuklu. İtirafçı (iftiracı?) ol çık git evine. Sıcacık otur. Yoksa kalırsın yıllarca tutuklu. Bir de muhalefet iktidar olursa eski pisliklerin ortaya çıkar ömür boyu yatarsın, gel bi destek ver önlerini keselim, baskısı insana daha neler yaptırır. Aynı şekilde bürokratlardan itirafçı olanlara gelirsek. Bu da çok doğal. Bazı insanlar zayıftır, sıkışınca çok rahat satar seni. Yani duydum ki, hissettim ki ile iddianame olmaz. Kesin delil lazım. Bir dönem boş arazide kullanılmış bazukalar bulundu. Bunu önemli bir delil olarak kullandılar. Bunun silah değeri yok., boş, çöp atık bişey diyen genel kurmay başkanı 7 kere ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum oldu. Bu kumpasçı örgüt işi azıtıp önemli kişilere de bulaşınca foyaları ortaya çıktı. Foyaları biliniyordu zaten ya....
    Sordum; iddianameye nasıl ulaştınız,? Öğrenemedim. Medya demeyin, onlar sufle verilen konuları konuşuyorlar. Sanırım siz de aynı kanalı kullanıyorsunuz.
    Sordum; açık yargılamaya ne diyorsunuz? Varmı böyle bir çalışma? Yanıt alamadım.
    Sahi mutlak butlan olayı size etik geliyor mu? YSK'nın onayladığı, itiraz sürecinin sona erdiği, mazbataların alındığı bir seçim sonucu, uygun bir mahkemece iptal edilirse, geriye dönük neler olabilir bir tahmin edin. Demeyin bana delegelere menfaaat sağlandı. Her kongrede kurultayda menfaat sağlanır. Delegeler en iyi otellerde yatırılır, en iyi restoranlara götürülür, hediyeler verilir. Dersem ki geçmiş seçimlerde seçmene menfaat sağlandı, patates kömür, küçük hediyeler verildi. Seçmenin iradesi zedelendi, bu seçim iptal edilsin diye kafama uyan bir mahkemeden sonuç alsam,.. doğru olur mu?
    İptal edilen diplomayı hiç sormuyorum. 31 yıl sonra iptal edildi. Lisede kopya çekmiştim. Bunu gören arkadaşımla aramı daha iyi tutmaya çalışıyorum Allah korusun...

4.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    ekrem başkanın en yakınındaki adamları, yıllardır en güvendiği beraber çalıştığı adamları, nerdeyse tamamı sattı onu, itirafçı oldu.. yarın bu herif cumhurbaşkanı olduğunda devletin bütün üst kademesini o belirleyecek, mit genelkurmay dışişleri, buralara atayacağı adamlar bu kadar kolay çözülebilen, herkes tarafından satın alınabililir adamlardan mı oluşacak' diye şüphe beliriyor insanın kafasında
    Ver Ekrem'e yetkiyi gör karşı taraftaki itirafçıları. Kendi ekibi tümüyle biat eder, İlahlaştırır. Sorun sistemde. Tek adam sisteminde. Sınırsız yetki insanı şaşırtır, kontrolden çıkarsın.

5.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    evet, öyle gerekir ve başarısız olan gidiyor zaten, millet oy veriyor ve kaybederse gidiyor
    lakin 20 senedir kaybetmedi, hep 50+1 aldı milletten.. inşallah bi dahaki sefere
    Ben seni tecahül zan ederdim,
    Sen arifmişsin.
    Leb demeden leblebiyi anlıyorsun.

En baş başarısızın kim olduğunu hemen anladın. 😂

6. Ozan kafa ütülüyorsun, kakafoni yapıyorsun.

700 yıl istenen örgüt liderine itirafçı ol serbest kal dersen, her istediğini söyler, anam avradım olsun ben patatesim bile der.

1 yıl iddianame sürer mi, böyle boktan bir adalet sistemi mi olur. neye dayanarak bu insanları içeride tutuyorsun, zaten deliller, itiraflar vs hepsi tutuklanma sonrası..görevden el çektir, tutuksuz yargıla...hadi ekremi aldın, kayda değer bir suçu olmayan ilçe başkanları neden çeride.

bunları yandaş tayfa yer, senin gibi 10000 lerce trol anlatır, zaten chp antipatisi olan da dinler, he der, inanır geçer. Ama %51 yemez..O yüzden seçim yapmaya da yemiyor işte...tek dert chp bölünsün, apo ***ini serbest bırakalım kürtler de bizi desteklesin.Varsa yoksa iktidar devam etsin.

Ne büyük korku var, ölene kadar koltukta kalmak için yırtınıyorlar...yahu kaybetmek sanki kıyamet, sanki dünyanın sonu...o kadar mı batmışsınız pisliğe..o kadar mı çok çaldınız.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7.  Alıntı Originally Posted by ranitab Yazıyı Oku
    Aynı şekilde bürokratlardan itirafçı olanlara gelirsek. Bu da çok doğal. Bazı insanlar zayıftır, sıkışınca çok rahat satar seni. Yani duydum ki, hissettim ki ile iddianame olmaz. Kesin delil lazım.
    hocam şöyle; duydum hissettim falan diye bi şey yok, herifin biri diyor ki 5 milyon dolar rüşvet verdim imar izni almak için, öbürü diyor ki evet verilen 5 milyonu elden nakit aldım, şuraya götürdüm şuna teslim ettim.. ifadeler böyle.. internette arat, bu ifadeleri veren adem soytekin yada ertan yıldız gibi ekrem başkanın sağında ve solunda duran en yakın adamları.. aşağıda alıntadığım case bu sektörde klasixtir, bu sektörde çalıştım, işler böyle yürür.. mevcut emsal projenin karlı olmasına yetmiyorsa, ya rüşvet verip emsali arttırtırısın yada o proje zaten iptaldir.. emsali arttırmak için rüşvet verirsin, her müteahhit için bu böyledir

bu senaryoda, bana söyler misin ? rüşveti kanıtlamak için sen nasıl bi kanıta ihtiyaç duyuyorsun ?? rüşveti veren veridm diyor, alan aldım diyor, rüşvetin konusu olan imar artışı resmi kayıtlarda mevcut, nakit teslimatın yapıldığı yere ilişkin hts kayıtları mevcut, kamera görüntüleri okey, banka kayıtları söz konusu nakitin çekildiği zamanlama doğrular nitelikte.. bu rüşvetin verilip verilmediğine dair sende eksik kalan kanıt nedir ?? de ki, şöyle şöyle bi kanıt daha olması lazım ben o zaman inanırım- nedir o eksik kanıt ??

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    rüşvet iddilaarının ispatı zordur, belediye meclisi yetkisi kapsamında emsal artışı verir, aynı arsaya normalde 10.000 m2 inşaat yapabiliyorken artık 20.000 m2 inşaat yapabiliyorsundur, satış hasılatın iki katına çıkmıştır ve bu izni belediye vermiştir, bu işte bir sakal olmaması mümkün değil, başka arsalara verilmemiş de niye bu arsaya verilmiştir emsal artışı ?? diyor ki müteahhit, işte 12 tane daire verdik ademe, adem bu daireleri normal satın almış gibi banka üzerinden parasını ödüyor, sonra müteahhide gidip o parayı nakit olarak elden geri teslim alıyor.. herşey kitabına uygun yürüyor, böyle bi rüşveti nasıl kanıtlarsın ?? tanıklık olur, itiraf olur, para alışverişine gittiği zaman baz kayıtları tutuyor mu, ödeme yapan müteahhit o sıra bankadan yüklü nakit çekmiş mi vs.. müteahhit verdim diyor, adem aldım diyor, banka hareketleri, baz kayıtları, verilen imar artışı vs hepsi tutuyor.. başka nasıl bi kanıt isterdin rüşvete inanmak için ??

8. duruşmalar tv canlı yayınlansın mı ? tabii ki yayınlansın.. mutlaka yayınlansın.. bahçeli okey demişti, erdoğan bi görüş belirtti mi bilmiyorum, bana soruyorsan mutlaka yayınlansın derim

efendim rüşveti veren müteahhit dışarı bırakılmış, öbürleri niye içerde tutuluyormuş.. abicim sen bunun şu andaki mevcut kanunlara aykırı olduğunu mu iddia ediyorsun, yoksa laf salatası mı yapıyorsun ?? dikkat edersen laf salatası yapanlar arasında hiç bir avukat emekli hakim savcı falan yok yani kanunları bilen birisi yok, onlar kanunu biliyorlar çünkü.. adaletin yerine ulaşması yönünde itirafçı olursan sana sağlanan avantaj var.. niye ?? çünkü tanıklık çok önemlidir, özellikle başka bir kanıtın bulunmasının zor olduğu rüşvet davalarında.. alaattin çakıcı boşuna kurmamıştır meşhur cümleyi -ulan rüşvetin belgesi mi olur pez.. ??

butlan davasında haklısın, bırak parti başkanlığını, lisede sınıf başkanlığı seçiminde bile seçmene verilen vaat vardır hediye vardır vesaire vardır.. bu dava kurultayı kaybeden cehapelilerle, kurultayı kazanan cehapeliler arasında, başka hiç kimseyi alakadar etmez.. o yüzden ben cehapeli olmadığım için bi yorumda bulunmak istemem, hukukçuların işi.. bilemem

Sayfa 264/265 İlkİlk ... 164214254262263264265 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •