veriyor tepkiyi ince ince![]()
veriyor tepkiyi ince ince![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Ben yemek kahve molasına kaçayım benim için 15.30 dan sonraki hareket önemli 16 barına göre tamam devam diyecem.İndir bindirsinler hacim yapsın
longcular böyle havalarda dikkat etsin
tehlikeli yerelere doğru geliniyor, son destekler tutmaz ise ''gabak'' formasyonu çalışır,
''gabak'' dediğim yere agresif sert yere, akımı değiştirme potansiyeli olduğundan bir defada geçilme ihtimali de bu nedenle hayli yüksek,..
buna göre lokasyonda halen long bölgedeyiz ama bir taraftan da son desteklerin önündeyiz,..
bu aşamada bu son destekleri çalıştıracak gelişmeler/haberler gerekiyor,..yoksa yanar keten helva,
dışarısı yanr keten helva yönünde(oinler malum), konuya sadece SP den katılımı kaldı, bekliyoruz, hafif ittirse yeter,..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Devlet Bahçeli: "Sorunlar yumak yumak olsa da gene biz varız ve her zaman milletimizin hizmetindeyiz.
Biz Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakıyız."
allah rızası için artık yeter emekli olun.hizmet dedidğiniz ülke yi uçuruma halkı açlığa muhtaç etmek mi ?
Tehol taban olması gerekirken %3 yukarı aldılar ,ağır daşşak geçiyolar, kim var bunların arkasında ya çatlıcam artık meraktan...
Yer İmleri