Artan

1,40 13.82 17:27
55,00 10 17:27
267,50 9.99 17:25
67,20 9.98 17:27
123,40 9.98 17:27
Artan Hisseler

Azalan

283,50 -10 17:26
45,36 -10 17:24
47,70 -10 17:24
43,74 -10 17:26
16,39 -9.99 17:27
Azalan Hisseler

İşlem

12.172.034.846,02 17:27
9.646.448.049,25 17:27
8.091.919.353,90 17:27
7.392.676.120,59 17:27
6.662.852.979,15 17:27
Tüm Hisseler
Sayfa 461/463 İlkİlk ... 361411451459460461462463 SonSon
Arama sonucu : 3698 madde; 3,681 - 3,688 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by kalus Yazıyı Oku
    Hikayesini ve kimin topladigini kimin baskiladigini en dusuk fiyat 2.27 görürken neden gördüğünü biliyorum. 2 gun onceden kardesim 3.15 ten 138 bin lot aldiktan sonra hisse bir kac gunde 2.27 gordu. Sen cok biliyorsun ya....
    ee topla işte eregl buralardan o kadar eminsen . 2 sene sonra alırız boyunun ölçüsünü seninde. ama 2 sene sonra kriptodan cart dan curttan kazandık allaha şükür demezsin sende umarım

Burası yetmedi investing de de mi yazıyorsun aynı hikayeyi abidin

2. benim anlamadığım olay şu: burası bir hissenin forumu, konuyla ilgili fikir alışverişi yapılıyor. ayrıca Mathias'ın dediği şeylere fikir olarak katılıyorum bazen ama bu üslubu çekmek zorunda mıyız yahu? zarar etmiş bir adama veya yatırım fikrinde yanılmış birine "avarel" diyerek kendini üstün hissetmeye bu kadar ihtiyacın varsa devam et lütfen. yoksa kendi enerjine de burayı okuyanlara da yazık etmekten vazgeç. ortama girince konu değişen tatsızlık yayan insanlar olur ya, arkadaşlarla yaptığın planlardan bahsetmezsin salça olmasın diye. bu mesajları okurken gözümde bu insan canlanıyor.

sadece ismini görünce yüzümü ekşittiğimi ve bunun hiçbir maddi kayıp veya bireysel yatırım kararımdan kaynaklanmadığını, her şey akıp giderken bir bebeğin ısrarla ciyaklayarak ağlamasına maruz kaldığım hissiyle bunu yaptığımı bilmeni istiyorum. sana bu kadar zaman ayıran biri olmuş mudur bilemem şu mesajı yazarken düşündüğüm. ama internet işte benim de boşluğuma geldi. kal sağlıcakla.

3. Ayni bunun gibi birisi gubre sayfasinda sürekli hisseyi kötülüyordu. Hatırlayamadım ismini..hise 3 lirayken 1 olacak derdi.

4.  Alıntı Originally Posted by ergotuvar Yazıyı Oku
    benim anlamadığım olay şu: burası bir hissenin forumu, konuyla ilgili fikir alışverişi yapılıyor. ayrıca Mathias'ın dediği şeylere fikir olarak katılıyorum bazen ama bu üslubu çekmek zorunda mıyız yahu? zarar etmiş bir adama veya yatırım fikrinde yanılmış birine "avarel" diyerek kendini üstün hissetmeye bu kadar ihtiyacın varsa devam et lütfen. yoksa kendi enerjine de burayı okuyanlara da yazık etmekten vazgeç. ortama girince konu değişen tatsızlık yayan insanlar olur ya, arkadaşlarla yaptığın planlardan bahsetmezsin salça olmasın diye. bu mesajları okurken gözümde bu insan canlanıyor.

sadece ismini görünce yüzümü ekşittiğimi ve bunun hiçbir maddi kayıp veya bireysel yatırım kararımdan kaynaklanmadığını, her şey akıp giderken bir bebeğin ısrarla ciyaklayarak ağlamasına maruz kaldığım hissiyle bunu yaptığımı bilmeni istiyorum. sana bu kadar zaman ayıran biri olmuş mudur bilemem şu mesajı yazarken düşündüğüm. ama internet işte benim de boşluğuma geldi. kal sağlıcakla.
    Bizim buralarda eve giren hırsız polisden evvel yakalanırsa eşek sudan gelene kadar dövülür. Sizin oralarda herhalde çilingir sofrası kuruyorsunuz. Bilemem. Ha hisse manipülasyonu yapmışsın ha hırsızlık ikiside milletin ekmeğine parasına malına mülküne göz koymuşsun demektir. Dua et avarel diyorum. Hakettikleri çok daha fazlası.

Bak avarel gelmiş 2025 de 9-10 tl temettü masalı anlatıyor. Tarih??? 2024 ağustos. Sektör düzelecek miş. Ney ney. Ne kadar zamanda . 6 ayda!!! Neyyy. Hemen düzelecek ve 35 milyar!!! temettü dağıtacakmış. Nerede bu avarel. Sor bak. Bende hiç eregl olmadı der.
    Ne yapacaz bu avareli.? Sence ne tür bir insan böyle dangalakça bir beklenti içinde olabilir.

Dua et avarel diyorum. Bir başkasıda 4-5 dolar (bölünme evveli) bekliyorum diye gaz veriyordu. Sonuç ???

5.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    ee topla işte eregl buralardan o kadar eminsen . 2 sene sonra alırız boyunun ölçüsünü seninde. ama 2 sene sonra kriptodan cart dan curttan kazandık allaha şükür demezsin sende umarım

Burası yetmedi investing de de mi yazıyorsun aynı hikayeyi abidin
    Investingte yazan ben degilim cimşit. Senin gibilerin boy ölçüsünü 20 yildir alıyorum. Bir bitmediniz ....

6.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Bizim buralarda eve giren hırsız polisden evvel yakalanırsa eşek sudan gelene kadar dövülür. Sizin oralarda herhalde çilingir sofrası kuruyorsunuz. Bilemem. Ha hisse manipülasyonu yapmışsın ha hırsızlık ikiside milletin ekmeğine parasına malına mülküne göz koymuşsun demektir. Dua et avarel diyorum. Hakettikleri çok daha fazlası.

Bak avarel gelmiş 2025 de 9-10 tl temettü masalı anlatıyor. Tarih??? 2024 ağustos. Sektör düzelecek miş. Ney ney. Ne kadar zamanda . 6 ayda!!! Neyyy. Hemen düzelecek ve 35 milyar!!! temettü dağıtacakmış. Nerede bu avarel. Sor bak. Bende hiç eregl olmadı der.
    Ne yapacaz bu avareli.? Sence ne tür bir insan böyle dangalakça bir beklenti içinde olabilir.

Dua et avarel diyorum. Bir başkasıda 4-5 dolar (bölünme evveli) bekliyorum diye gaz veriyordu. Sonuç ???
    sen de şu anda tersi yönde manipülasyon yapıyor sayılabilirsin aynı argümanlarla.

Kredi derecelendirme kuruluşu JCR Avrasya Derecelendirme A.Ş., Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş.'nin Uzun Vadeli Ulusal Notunu en yüksek yatırım yapılabilir düzey olan "AAA (tr)", Kısa Vadeli Ulusal Notunu "J1+ (tr)" ve notlara ilişkin görünümleri ise "Stabil" olarak teyit etmiştir.

8.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Kredi derecelendirme kuruluşu JCR Avrasya Derecelendirme A.Ş., Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş.'nin Uzun Vadeli Ulusal Notunu en yüksek yatırım yapılabilir düzey olan "AAA (tr)", Kısa Vadeli Ulusal Notunu "J1+ (tr)" ve notlara ilişkin görünümleri ise "Stabil" olarak teyit etmiştir.
    Bu kurum pek bir şey ifade etmiyor galiba hep A veriyor zaten

Sayfa 461/463 İlkİlk ... 361411451459460461462463 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •