Dün ne oldu da %8.5 yükseldi ve bu gün de neredeyse devre kesecek.Bakalım gün sonu neler olacak
Dün ne oldu da %8.5 yükseldi ve bu gün de neredeyse devre kesecek.Bakalım gün sonu neler olacak
ABD, AB be Uzakdoğu borsaları büyük çoğunluğu kırmızı, volatilite yüksek, nasıl bir olumsuzluk bekleniyor acaba? ABD hükümeti bütçesinin hala bloke olması mı yada başka bir gerginlik mi?
Son düzenleme : pej; 07-11-2025 saat: 13:30.
Patiswisçi ortak bi 8 milyon lot daha kote ettirmiş.
32 milyonu vardı sanırım en son bunu da satarsa 24 milyonu kalacak.
Başta ABD, tüm borsalar yükselişte.BİST neden negatif ayrıştı acaba?ABD hükümetinin bütçesinin onaylanıp sistemin tekrar açılması çok yakın, zaten ABD borsaları da bunu fiyatlıyor.
CHP kapatılıyor haberi ile ürkek k/y korkutup satanların malını aldılar..Bu haber sonra yalanlandı.Haberin tezgahını hazırlayanlar yurtdışı borsaların yükselişini fırsat bilip sattılar, haber bomba gibi düşüncede olan panik satışları topladılar.Futbol maçlarımızda bile bu kadar futbolcusuyla, hakemi bahis varsa borsada da olacaktır.Çürümüşlük yaygın.
Son düzenleme : pej; 11-11-2025 saat: 21:46.
Tahsisli sermaye artırımından gelen para finansal borçları azaltmak için kullanılacak.Bu iyi bir şey, 4Ç de zarar azalacaktır
FED, hükümetin kapalı olduğu dönemde veri alamadığı için faiz indirimi yapamama sinyalleri veriyor. Altın ve gümüş hem global risklerden hem de bu sebepten yükseliyor olabilir.Yani borsalara taze para girişi ötelendi,yurt dışı borsalar da kızardı.Ama k/y yeteri kadar mal satarsa tekrar yeşile dönerler.Tabii medya ile de yönlendirme yaparlar.
Yer İmleri