Sayfa 441/948 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541941 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 3,521 - 3,528 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1.  Alıntı Originally Posted by bcgdost Yazıyı Oku
    arkadaşlar özbal la yatıp kalka kalka akşam rüya ma girmiş.
    bir heyecanlan dım ki sormayın.
    bizim özbal ımız 12 lere gelmiş daha da yükseliyordu.
    bende heyecanla ve mutluluk la onu izliyordum.
    yok böyle bir rüya.
    inşallah rüya gerçek olur fazlada bekletmeden hepimiz kazanırız.
    hayırlısı diyelim
    Spk takoz koymasa olmayacak is değil. Ama malesef türkiyede bürokrasi rüşvet dizboyu, baksana yok virgül koymadin revize et, yok 1 uzman kuruluş yetmez 1 daha isterim, bugun git yarın gel yada hiç gelme vs.vs. Halbuki onay gelse daha çok yabancı yatirimci daha çok sermaye daha çok büyüme, ama memleketi düşünecek adam nerdee

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Böyle giderse zaten Özbalın istikrarlı ve kalıcı bir şekilde yükseldiğini ancak rüyamızda görürüz...😂

3.  Alıntı Originally Posted by Trader1918 Yazıyı Oku
    Böyle giderse zaten Özbalın istikrarlı ve kalıcı bir şekilde yükseldiğini ancak rüyamızda görürüz...😂
    Hisse 3.45 zirvesini gördüğünde onaya bu kadar yakın değildi. internet işlem yasağı kalktığında onay gelmese bile daha hızlı yukselecegini düşünüyorum
     Alıntı Originally Posted by Trader1918 Yazıyı Oku
    Böyle giderse zaten Özbalın istikrarlı ve kalıcı bir şekilde yükseldiğini ancak rüyamızda görürüz...😂

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. İnşallah Kenan06. Çünkü tüm birikimim bu hissede... inşallah hepimiz kazanırız.🙏

5. Böyle bir çalışma yaptim can sıkıntısından sizlerinde katkısını beklerim. Bu fiyatlardan birleşim olsa ne olurdu diye bakayım dedim.
    Esas mesele Erciyas'in değerinin ne kadar oldugudur. 3 yillik satis,kar ve kaynaklari tabloda istikrarli bir sirket daha iyi olacaktır kanimca ama bir BRSAN da etmiyor ancak şuanda ancak ERBOS uda geciyor.OZBAL Erciyas la birlesmedimi bu bilancoyla isi çok zor.
    Bu yazdiklarim kişisel fikirmdir yatirim tavsiyesi kesinlikle degildir

6.  Alıntı Originally Posted by hayri71 Yazıyı Oku
    Böyle bir çalışma yaptim can sıkıntısından sizlerinde katkısını beklerim. Bu fiyatlardan birleşim olsa ne olurdu diye bakayım dedim.
    Esas mesele Erciyas'in değerinin ne kadar oldugudur. 3 yillik satis,kar ve kaynaklari tabloda istikrarli bir sirket daha iyi olacaktır kanimca ama bir BRSAN da etmiyor ancak şuanda ancak ERBOS uda geciyor.OZBAL Erciyas la birlesmedimi bu bilancoyla isi çok zor.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by hayri71 Yazıyı Oku
    Böyle bir çalışma yaptim can sıkıntısından sizlerinde katkısını beklerim. Bu fiyatlardan birleşim olsa ne olurdu diye bakayım dedim.

Dediğiniz gibi ERCİYAS,finansalları ERBOSAN'dan kat kat iyi olan bir şirket.

Mevcut sermayesi 59.500.00

7 Nisan 2017'de kayıtlı sermaye tavanının 1.250.000.000'e (20 katı) arttırılması için başvurulmuştu.

Birleşme sonrasında yüksek oranlı bir bedelsiz kuvvetle muhtemel.

8.  Alıntı Originally Posted by hayri71 Yazıyı Oku

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eline sağlık dostum.

Sayfa 441/948 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541941 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •