Artan

20,24 10 18:10
202,70 9.98 18:10
15,21 9.98 18:10
11,15 9.96 18:10
10,73 9.94 18:10
Artan Hisseler

Azalan

2,34 -10 18:10
61,70 -9.99 18:10
32,96 -9.99 18:10
31,92 -9.98 18:10
74,90 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.028.660.685,75 18:10
9.497.456.786,10 18:10
8.698.546.854,50 18:10
8.249.481.501,95 18:10
6.736.457.945,92 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 118/118 İlkİlk ... 1868108116117118
Arama sonucu : 944 madde; 937 - 944 arası.

Konu: MTRKS - Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş.

1. son iki yıllık borsa düşüşlerinde en büyük yanılgım ,ülkemizdeki süregelen ekonomik krizin kısa süreceği idi...Ecevit krizinde bile piyasalar bu kadar uzun süreli bir krizin içinde kalmamıştı...tahminlerim beni yanılttı...kısa sürecek bir krize göre pozisyon alınca vede biraz da pozisyonumda inat edince uzun süredir hisselerimde çakılı kaldım..hiç trade işlerine girişmedim..oysa piyasa testere piyasası imiş..geçmişte alıştığımız kalıcı çıkışlar olmuyor...Bu süreçte tahtacılar ,patronlar hiç olmadığı kadar ahlaksızlaştılar...oysa koca koca ve paraya doymuş bu adamlardan bu kadar ahlaksızlık beklemiyordum...tertemiz sandığımız adamlar meğer en pis insanlarmış...

umuyorum ki faiz düşüşleri hızlanır da borsa artık yoluna girer...ben tüm ayakta kalmış nadir yatırımcı dostlarıma başarılar diliyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Sayın keko dostum...Akıllı insanlar tartışır; aklı olmayanın bu cadı kazanında her şeyini alırlar...Senin de ayakta kaldığını görmek beni mutlu ediyor...Ekonominin batışın eşiğinde olduğunu 2024 yılı başlarından bu yana yazıyorum...Vestel'in esas faaliyetlerden 13 milyar zarar yazdığı bir durumda bu ekonomi...9 aylıkta total zararı 18 küsur milyar TL !..Arçelik ha keza...Gençler hayat pahalılığından dolayı düğün dernek yapmadan sadece nikah salonunda evleniyor; beyaz eşyasını bile alamıyor...

Bu içler acısı durumu bilerek ve isteyerek körüklüyorlar, çünkü ne kadar fakir halk o kadar devlete muhtaç insan ve oy demek....Dikkat et her seçim öncesi "bizden başkası gelirse yardımları kesecekler" tehdidinde bulunarak bu kitleyi elde tutmaya çalışıyorlar...İnsanlar da biraz cehaletten çok ta mecburiyetten oy veriyor ve bir girdap gibi herkesi içine çekiyor bu strateji...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

3.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Sayın keko dostum...Akıllı insanlar tartışır; aklı olmayanın bu cadı kazanında her şeyini alırlar...Senin de ayakta kaldığını görmek beni mutlu ediyor...Ekonominin batışın eşiğinde olduğunu 2024 yılı başlarından bu yana yazıyorum...Vestel'in esas faaliyetlerden 13 milyar zarar yazdığı bir durumda bu ekonomi...9 aylıkta total zararı 18 küsur milyar TL !..Arçelik ha keza...Gençler hayat pahalılığından dolayı düğün dernek yapmadan sadece nikah salonunda evleniyor; beyaz eşyasını bile alamıyor...

Bu içler acısı durumu bilerek ve isteyerek körüklüyorlar, çünkü ne kadar fakir halk o kadar devlete muhtaç insan ve oy demek....Dikkat et her seçim öncesi "bizden başkası gelirse yardımları kesecekler" tehdidinde bulunarak bu kitleyi elde tutmaya çalışıyorlar...İnsanlar da biraz cehaletten çok ta mecburiyetten oy veriyor ve bir girdap gibi herkesi içine çekiyor bu strateji...
    Doğrudur dostum...bu taktikleri ne yazık ki tutuyor...akılsız insanların derdini de biz çekiyoruz ne yazık ki ...dün akp ye yakın bir iş adamı 41 yıldır böyle bir buhran görmedim demiş...ama bazı yandaş tv ler hala kriz bile demiyor...millet de uyuyor...yapacak bir şey yok..bu halk gerçekten de bazı şeylere mustahak...umarım bu ekonomik krizimiz biter..gerçekten de halkta da şirketlerde de mecal kalmadı...piyasalarda para dönmüyor...herkes parasını altına veya faize yatırmış...işsizlik giderek artıyor..fabrikalar çalışmıyor...dövizin çıkmaması ihracatçı şirketleri artık zararına mal satmaya zorluyor..yüksek faizlerden dolayı kredilere ulaşmak imkansız...finansal olarak güçlü şirketler şanslı...diğerleri ise sıkıntılı...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Her türlü hakaret, baskı, mobing vs. iyi sabretiniz arkadaşlar. İnşallah semeresini alırsınız...Hepinize bol kazançlar diliyorum...Özellikle keko ve Kazançkapısı dostuma...

Saygı ve hürmetlerimle
    Yorulduk ama oyunda kalmaya çalışıyorum üstadım..
    Önce sağlık,gerisi elbet olur..

5. Ben de yoruldum...Geçen yıl Temmuz ayında Ons 3.300'ü geçemeyecek herhalde dedim ve altın fonları bozup kağıt aldım...AEFES rezil, PRKME rezil, biraz LIDFA var eh işte...Yıllık PPF getirileri halen % 55 civarında ve enflasyonun üzerinde...Git sen gül gibi rahatını boz, bu çakallara yem ol...Müstehak bana...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

6.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Ben de yoruldum...Geçen yıl Temmuz ayında Ons 3.300'ü geçemeyecek herhalde dedim ve altın fonları bozup kağıt aldım...AEFES rezil, PRKME rezil, biraz LIDFA var eh işte...Yıllık PPF getirileri halen % 55 civarında ve enflasyonun üzerinde...Git sen gül gibi rahatını boz, bu çakallara yem ol...Müstehak bana...
    ben gram altınlarımı ons fiyatı 2650 dolar iken bozdum...o günden bu güne yüzde yüz çıktı altın...gidip gesana yatırımdım 48,50 den.... trade bile yapmadım...hala zarardayım onda...diğer hisselerimde de zarardayım...bizde mecal bırakmadılar...acemi yatırımcı zaten baskının daha ilk aylarında kaçtılar...sopayı görür görmez kaçmak lazımmış...yine en doğrusunu acemiler yaptılar...biz bilenler (belki de hiç bilmeyenler ) bekleyip durduk....

7. ben gram altınlarımı bozarken trump a güvendim...adi ben dünyadaki tüm savaşları sonlandıracam demişti...güya altın fiyatı düşecek ,ukrayna-rusya savaşı sonlanacak ve gesan da olumlu etkilenecekti...putin adisi savaşta bu kadar inat edeceğini tahmin etmemiştim..şimdi kalkıp gesanlarımı satsan yarın putin ile zelenski barışacak amk.... belki de bana inat savaşıyorlar...benim yüzümden üçüncü dünya savaşı çıkmazsa iyidir...

baktım putin nükleer silahlarını çıkardı o zaman dünyayı kurtarmak adına gesanlarımı satacam...ne yapalım çivi çiviyi sökermiş...putin benden daha inatçı amk....

( not: kusura bakmayın arkadaşlar kolay kolay amk. kelimesini kullanmıyodum ama her tartışmadan bir şeyler kaptık ya , burada birileri ile tartışırken ondan da bunu kaptım amk. idare ediverin dostlar...)

8. ( not: kusura bakmayın arkadaşlar kolay kolay amk. kelimesini kullanmıyodum ama her tartışmadan bir şeyler kaptık ya , burada birileri ile tartışırken ondan da bunu kaptım amk. idare ediverin dostlar...)

bu cümlede burada dediğim hisse net forumunun berkosan topiği idi arkadaşlar..orada ne yazık ki çok gereksiz olarak tartışmalara girip çok yıprandık...gerçi son bir iki yıldır neredeyse tüm efendi ve saygı değer yatırımcılar küfürbaz olup çıktılar... tahtacılar ,patronlar ve bunlara çanak tutan yetkililer bu tür forumlarda çok dua aldılar...milletin ağzını çok bozdular...ne yazık ki ben de az da olsa biraz küfür öğrendim..

Sayfa 118/118 İlkİlk ... 1868108116117118

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •