Türkiye'de en çok döviz bulunduran 3 kent şaşırttı! Tahmin bile edemezsiniz
Aksaray: %53.9 akp
Yozgat: %51.1 refah
Karaman: %50.9 MHP
Bunlar dolar yakan iller değilmiydi
Allahuekber
Türkiye'de en çok döviz bulunduran 3 kent şaşırttı! Tahmin bile edemezsiniz
Aksaray: %53.9 akp
Yozgat: %51.1 refah
Karaman: %50.9 MHP
Bunlar dolar yakan iller değilmiydi
Allahuekber
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Ece Seçim:
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan CHP'ye kapatma davası açılmasına yönelik çok kritik bir açıklama geldi.
Açıklamada "Partinin kapatılmasına yönelik bir başvuru söz konusu değildir, biz Başsavcılık olarak Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na CHP hakkında Anayasanın 68 ve 69'uncu maddeleri ile 2820 sayılı Siyasi Partiler Kanunu’nun 101'inci ve devamı maddeleri uyarınca gereğinin yapılması için bildirimde bulunduk" deniliyor.
Yani Başsavcılık kapatma talebinde bulunmamış, Yargıtay'a suç ihbarında bulunmuş.
Zirâ Anayasa 69'da "Siyasî partilerin kapatılması, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısının açacağı dava üzerine Anayasa Mahkemesince kesin olarak karara bağlanır" deniyor.
Bu da bizlere, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın iddialarını inceleyip CHP hakkında bir kapatma davası açabilme ihtimalinin önemli bir olasılık olarak masada durduğunu söylüyor.
Bu açıklama, aşağıdaki videoda da görüleceği üzere, soruşturma sürecinde yapılan operasyonlar üzerinden akıl yürütme yaparak CHP'nin kapatma davası ihtimaliyle karşı karşıya kalacağı değerlendirmemizin yerinde olduğunu göstermiş oldu.
Kullanışlı aparat kilicdar gidince partiyi kapatmaya kalkıyorlar
Akp nin önce olduğu anketler çöpten ibarettir
BELİRSİZLİK piyasa sevmez yok savcı bunumu demiş yok bumu olmuş önemi şuanda yok , iddianamede kapatılması için ihbar varmı var bitti, şimdi piyasa neyi bekleyecek yargıtay ihbarı değerlendirip savcının elinden delilleri isteyecekmi ne karar verecek ben ona bakarım
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Bugun dolar satılmışmıdır
sosyal medya tartışmaya başlamış Turpun büyüğü chp nin kapatılması mı diye.
Yer İmleri