Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Pay Tebliği"'nin 15'nci maddesi gereğince, pay senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem
görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada işlem gören tipe dönüşümü amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na yapılan başvurulara ait bilgiler aşağıda yer almaktadır. ALKİM ALKALİ KİMYA A.Ş. E AYŞE FELAH 60.000,000
İşi ehline ,samanı eşeğe,bilgiyi arife verin.Bilgiyi eşeğe verirseniz ,bilgi zayi olur.BY BEN
Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu
OĞUZ ÖNEL
400.000,000
İşi ehline ,samanı eşeğe,bilgiyi arife verin.Bilgiyi eşeğe verirseniz ,bilgi zayi olur.BY BEN
hadi hayırlısı )))))
*ALKIM-Alkim Kimya 2025 yılı 9 aylık konsolide net dönem zararı -126.929.929 TL (Önceki -96.701.117 TL)
Hadi beyler..
Batan geminin malları ...
İlk 1988 veya 1989 olabilir tam hatırlamıyorum, Petkim almıştım, sağlam zarar yazınca borsa ya tövbe ettim.
Yıllar sonra yine borsa aşkım depreşti Alkim aldım. Senelerce temettüsünü aldıktan sonra işlerin kötüye gitmeye başladığı zaman ilk gemiyi terk edenlerdim.
Hey be şimdi Alkim'i bu halde görmek beni üzüyor. YTD.
Kora gibi bir aileye ortak olma fırsatının kıymetini Yatırımcı bilmeli.
Yer İmleri