Kesin birşey kullanıyorlar. Adamın biri anlatıydı 2 tane hüpletmiş sabaha kadar 9 tur atmış. Kadın buna sen bir hayvansın demiş. Bunlarda böyle. Lan ereğli tepki yükselişi yapar dedik hergün veriyorlar. Bir ara verin nefes alalım çıkacağız zaten.
Kesin birşey kullanıyorlar. Adamın biri anlatıydı 2 tane hüpletmiş sabaha kadar 9 tur atmış. Kadın buna sen bir hayvansın demiş. Bunlarda böyle. Lan ereğli tepki yükselişi yapar dedik hergün veriyorlar. Bir ara verin nefes alalım çıkacağız zaten.
Aslında olayı çözdüm. Olay gözdeki merceklerin odaklanmasını sağlayan mini kaslar zamanla yoruluyormuş bu ot onları çalıştırıyor. Tabi sorun kaslarda ise. Göze derken kirpiklere 2 mm geçmeyen damla. Sonra gerçekten canın çok yanıyor. Ben 5 kere yaptırdım. Bir adamla tanıştım 7 numaradan 1.5 numaraya düşürmüş görme kaybını. Bende en sıkıntılı durumlardan oksidatif stres oluşumu var çok fazla maalesef. O da her bir yere vuruyor her hastalığa davetiye çıkarıyor. Fito terapi uzmanı yaptı. O otu bulursanız deneyin. Tabi önce videoları izleyin.
Evet yaşlılığa bağlı gözü tutan kaslar esnekliğini yitiriyor klasik olaydır bu da odaklama yapmayı azaltır ve numara büyür.
çok iddaalı konuşan kişilerden koşarak kaçacaksın..ama vatandaş iddayı seviyor..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Yer İmleri