Artan

56,10 10 18:10
67,70 9.99 18:10
37,66 9.99 18:10
15,53 9.99 18:10
6,06 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
154,30 -9.98 18:10
10,94 -9.96 18:10
35,26 -9.96 18:10
11,69 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.755.512.533,92 18:10
7.660.110.704,50 18:10
5.585.031.533,70 18:10
4.412.365.760,64 18:10
4.281.834.851,10 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 47/50 İlkİlk ... 374546474849 ... SonSon
Arama sonucu : 396 madde; 369 - 376 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

Kuzu…. Özledim ula seni… Çok oldu yazmayalı… Öbür köyde çok yazışıyorduk ama FX'te trade ettiğim için çok anlamıyordum sizin Viop muhabbetlerinizden…

Ama yiğidi vur hakkını inkar etme demişler, 2009 da terste kalmamızın dışında öngörülerin büyük kısmı gerçekleşti… 150 usd petrol gibi bazı hedefler hariç ;) Altında ise bende erken indim trenden 3200-3300 civarı, güncel grafım bana ilk düzeltme 3600 gibi , sonra 2600-2800 gibi bir yerlere işaret ediyor(4385 geçilmezse)…. Özetle önümüzdeki dönemde altın envanterimde yok…. Endekslerde ise dikkatimi çeken TR'deki gibi belli başlı kağıtlarla endeksi tuttukları gibi US'te de endeksler AI ve belli başlı kağıtlarla tepede, diğer sanayi şirketleri son 5 yıllarının dibinde gibi… Ben mümkün olduğunca bu şirketleri almaya çalışıyorum, TR'de de Eregli vs gibi düşük kalmış kasası sağlam şirketlere yatırım yapmaya çalışıyorum imkan buldukça…. NY damısın hala bilmiyorum ama tarifflerden 90B girmiş kasasına ağustos ayından beri bizim sarı öküzün ve eğer iptal edilmezse ciddi para akacak gibi gözüküyor US'e önümüzdeki dönem, özellikle Avrupa'dan…. Diğer taraftan 38T borcu var. Bir beyin fırtınası yap bakalım bizde aklımızın bastığınca fikir yürütelim, bu borcu Bitcoine fiksleyip eritirmi uzun vade de ? Petrol 60-80 arası gider 2 sene, altında yataya girer gibi düşünüyorum, faizlerde dünya genelinde inmeye başladığına göre bu tembel geride kalan kağıtlarlamı para kazanılacak şöyle bir 10-20-30 yıllık bir rota çizsene be gülüm

TR'ye gelecek olursak, 40 çok ütopik bencede mevcut dolar kuruyla… 2027-28 de 20,000 daha olası olabilir…. 40 endeks için Reisin sahalara veda etmesi lazım, o zaman para yağar ülkeye….
    Strive for perfection in everything you do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it.
    Henry Royce

TURK MILLIYETCISI VE NATO.....

BIR TURK MILLIYETCISI.....benim gibi....derki....TURKIYENIN nato da kalmasinin degeri....avrupa ve amriki icin...onlarin savunmasi icin....

en az 150 milyar dolar verirlerse mumkundur....yogusam nato dan cikariz....

BIR TURK MILLIYETCISI.....benim gibi.....derki.....TURKIYENIN NATO dan cikmasinin bedeli....URUS ucunde....150 milyar dolardir....3 veya 4 yil boyunca.....petrol ve gazi beles vermesi yeterlidir....

AVRUPA VE AMRIKI....urusu 50 parcaya bolmek ucun....gariban UKRAYNAYA 350 MILYAR DOLAR GOMDU....gomdu gommesine emme....UKRAYNA YENILIYOR....urusu perisan etmeye yetmiyor.....TURKIYEYI VE TURKI CUMHURIYETLERINI DEVREYE SOKALIM BASLADI.....

eger....TURKIYE....NATO ya verdigi katkiyi keser....iyice tarafsiz olursa....urus...ukrayna...romanya ve bulgari....TURKIYENIN gizli katkilari ile....aninda ic eder....

ANKARA.....

AGZINA KADAR....gunluk politikalarla ilgilenmiyen....TURKIYE....ve TURKIYENIN GUCUNU....sahlandirmak.....ekonomisini duzeltecek parayi....turkiyenin avrupaya bir kisrak basi gibi girmis....GEOPOLITIGINI....NAKITE NASIL DONUSTUREBILIRIZ DIYE.....DERIN derin dusunen....TURK MILLIYETCILERI ILE DOLUDUR.

boyle dusuncelere gargolmus benim gibi bir YOUNG TURK u.....bircok kimsenin....gunluk politikalar etkisinde olduklari ucun...GOREMEZLER....yalniz kalmam gayet normaldir.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Emmi ereğlide hikaye kalmadı

Şirket bile altın açıklamasında ekonomik değil dedi

10 günde kamyonla mal satıldı beli doğrulur mu artık
     Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    EREGLI....ENDEKSI 20 000 E CAKACAK....KENDISI 40 A GIDERKEN....

EREGLI icin iki sey soyleyenilirsin....BU GRAFA BAKARSAN....

1....BU SIRKET BATMISTIR....2 YILDIR YATAY....

2.....BU SIRKET 4 KAT CIKACAK MALIYET DAGILIMINI SAGLAMISTIR....

hangisine inaniyorsan....ona gore oynuyacaksin....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Emmi ereğlide hikaye kalmadı

Şirket bile altın açıklamasında ekonomik değil dedi

10 günde kamyonla mal satıldı beli doğrulur mu artık
    Emmi bu zamana kadar seninle aynı yönde olan bir 10 senedir de hiç yanıldığını görmediğim gizli bir üstad var

Bu sefer ayrıştınız bakalım yön ne tarafa evrilecek

O bistte ve globalde en az yüzde 20-30 düzeltme bekliyor vade de çok uzun değil 2 ay civarı…
    onunla benim farkim....bu durum ucun soyle.....

onlar.....AMRIKI VE AVRUPA BORSALARI COKECEK....ve turkiyede cokecek diyorlar....

ben.....EVET....AMRIKI VE AVRUPA BORSALARI COKECEK.....hayir....ONLAR COKERKEN....TURKIYE CIKACAK DIYORUM....GEOPOLITIK NEDENIYLE.

BEN....herkese gore....olmasi IMKANSIZ olani....olacak diyorum....

bu yuzden cok yalnizim....

fekaattt....

PARAYI BELE YAPTIM BEN....cogu zaman....IMKANSIZA oynadim....tum gucumle.

AMRIKI VE AVRUPA BORSALARININ COKMESINDE.....amrikide ki yorumcularla anlasamiyoruz....

ONLAR.....heran yuzde 40 cokebiliriz....2 ay icinde diyor....

BEN ISE....altin 3200 dolari asagi kirmadan amriki borsalari cokemez diyorum....

uzun uzun....

sebeblerini yaziyorum....beni okudukca korkuyor....amriki borsalarinda ki SHORTLARINI kapiyorlar....

yazilarima bir sure ara verecegim.....

CELIK COCUKLA ugrasmak zor....kufur ediyorlar....yorumlarima....amrikedekiler gibi yorumla cevap vermek yerine kufurle cevap veriyorlar....

CAHILLIK DIZ BOYU DESEM AZ....bok icinde yuzuyorlar....

onumuzde ki ay....YOU TUBE yayini yapan bir dostumun kanalinda....CANLI KONUSMALARIM OLACAK....BORSA UCUN....

sadece uye olanlarin izlemesini sagliyacak sekilde hazirliyacak....IVIR ZIVIR USAGLAR OLMUYACAK.

7. Şirketin kendisi sektör batıyor zaten demiş emmi hatta biz mümkünse bırakıp gidelim demiş yaw

Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) Genel Müdürü Murat Yalçıntaş, 138 şirkette yaklaşık 40 bin kişilik istihdama sahip OYAK Grubu’nun demir çelik, madencilik ve çimento gibi geleneksel sektörler yerine bundan sonra enerji, lojistik ve yüksek teknoloji alanlarında büyüyeceğini söyledi. Yalçıntaş, “Demir çelik sektörü dünyada zorlanıyor, Çin’in bu alanda çok fazla yatırımı var ve iç tüketimi düştüğünden mümkün olduğu kadar ihraç etmeye çalışıyor, bunun için de fiyatları düşürüyor. Avrupa ise sınırda karbon uygulamasıyla ciddi vergiler koymaya başlıyor. Bu nedenle ülkemizde demir çelik zorlanıyor, biz de zorlanıyoruz. OYAK’ı demir çelik, çimento gibi büyümesi yavaşlamış sektörlerden çok daha hızlı büyüyen sektörlere; enerji, lojistik ve yüksek teknoloji alanlarına kaydırmaya çalışıyoruz. Zaman alacak ama başladık. 2030 stratejimizi belirledik” dedi.

8.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    yazilarima bir sure ara verecegim.....

CELIK COCUKLA ugrasmak zor....kufur ediyorlar....yorumlarima....amrikedekiler gibi yorumla cevap vermek yerine kufurle cevap veriyorlar....

CAHILLIK DIZ BOYU DESEM AZ....bok icinde yuzuyorlar....

onumuzde ki ay....YOU TUBE yayini yapan bir dostumun kanalinda....CANLI KONUSMALARIM OLACAK....BORSA UCUN....

sadece uye olanlarin izlemesini sagliyacak sekilde hazirliyacak....IVIR ZIVIR USAGLAR OLMUYACAK.
    bölüm1
    Utanmadan bunları yazıp aklınca algı maduriyetlik yaratma peşindesin bu topiğin başından sonuna kadar okusa millet senin ne kafada olduğunu bilir yeniler için söylüyorum küfür baz diyorsun sayfaları okuduktan sonra millet kimin küfürbaz olduğunu anlar sen edince oluyor millet sana cvp verince olmuyor , millet senin gibi düşünmediğinde yazmışın aklınız sizin yetmez cevap vermiş millet cahilsiniz herkesin fikrine saygı duymayı öğren dedik sana zamanında ama kibir,bilmişlik,dansözlük seni yer bitirir dedik şimdi o durumdasın .halka açık bir yer kuralları doğrultusunda herkes fikrini beyan eder sende beyan edesin ama işkembeyi kübradan atarsan senin gibi düşünmeyen birde cevap verir benim gibi mesala
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Sayfa 47/50 İlkİlk ... 374546474849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •