Kuzu…. Özledim ula seni… Çok oldu yazmayalı… Öbür köyde çok yazışıyorduk ama FX'te trade ettiğim için çok anlamıyordum sizin Viop muhabbetlerinizden…
Ama yiğidi vur hakkını inkar etme demişler, 2009 da terste kalmamızın dışında öngörülerin büyük kısmı gerçekleşti… 150 usd petrol gibi bazı hedefler hariç ;) Altında ise bende erken indim trenden 3200-3300 civarı, güncel grafım bana ilk düzeltme 3600 gibi , sonra 2600-2800 gibi bir yerlere işaret ediyor(4385 geçilmezse)…. Özetle önümüzdeki dönemde altın envanterimde yok…. Endekslerde ise dikkatimi çeken TR'deki gibi belli başlı kağıtlarla endeksi tuttukları gibi US'te de endeksler AI ve belli başlı kağıtlarla tepede, diğer sanayi şirketleri son 5 yıllarının dibinde gibi… Ben mümkün olduğunca bu şirketleri almaya çalışıyorum, TR'de de Eregli vs gibi düşük kalmış kasası sağlam şirketlere yatırım yapmaya çalışıyorum imkan buldukça…. NY damısın hala bilmiyorum ama tarifflerden 90B girmiş kasasına ağustos ayından beri bizim sarı öküzün ve eğer iptal edilmezse ciddi para akacak gibi gözüküyor US'e önümüzdeki dönem, özellikle Avrupa'dan…. Diğer taraftan 38T borcu var. Bir beyin fırtınası yap bakalım bizde aklımızın bastığınca fikir yürütelim, bu borcu Bitcoine fiksleyip eritirmi uzun vade de ? Petrol 60-80 arası gider 2 sene, altında yataya girer gibi düşünüyorum, faizlerde dünya genelinde inmeye başladığına göre bu tembel geride kalan kağıtlarlamı para kazanılacak şöyle bir 10-20-30 yıllık bir rota çizsene be gülüm 
TR'ye gelecek olursak, 40 çok ütopik bencede mevcut dolar kuruyla… 2027-28 de 20,000 daha olası olabilir…. 40 endeks için Reisin sahalara veda etmesi lazım, o zaman para yağar ülkeye….
Strive for perfection in everything you do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it.
Henry Royce
Yer İmleri